Kako je Paris Hilton odreagovala na obožavaoca koji je ukrao njene naočare

    13.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/paris_cover.jpg

    Paris Hilton i never ending drama. Ovoga puta, ruku na srce, ona je pasivni igrač. Od začetka TikTok trenda „Jedna stvar o meni“, dobili smo popriličnu količinu prljavog veša. Ništa nije zabranjeno, te ljudi iznose iznenađujuće detalje o svojim životima, pa čak i kriminalno ponašanje. Nakon što je @AsapSCIENCE ispričao kako su on i njegov prijatelj jednom prilikom ukrali naočare Paris Hilton, verovatno se nije nadao da je internet baš toliko mali da će dobiti odgovor upravo od nje.

    @asapscience

    Could Paris sue me?

    ♬ original sound - AsapSCIENCE

    Video se zove „Može li Paris da me tuži?“ i u njemu Gregory opisuje izlazak u Torontu 2007. godine, kada je na ulici stao veliki crni auto i svi su počeli da vrište jer je u njemu bila ni manje ni više nego Paris Hilton. Ona je otišla, ali je auto ostao, pa su dvojica prijatelja odlučila da u isti nonštalantno ušetaju. Na sedištu su ih čekale Christian Dior naočare koje su odlučili da sačuvaju kao suvenir. „Dakle, da, opljačkao sam Paris Hilton, i nadam se da je to u redu“, rekao je Asap u svom TikToku. „I molim te, nemoj me strpati u zatvor. Ti si bogata.”

    @parishilton #duet with @asapscience LOL! Can you please do a reveal of the sisterhood of the traveling Paris Hilton sunglasses? ? #ThatsNotHot #ButThatsHilarious #ButAlsoPlsDontRobMe ♬ original sound - AsapSCIENCE

    Niko nije očekivao da će se Paris oglasiti i to sa jednim konkretnim: „Neću.“ Tu nije bio kraj celoj ovoj igrariji, jer se prepiska nastavila i završila sa „Volim te“, koje je Paris uputila svom fanu i to je happy end kom su se svi nadali.

    @asapscience #stitch with @ParisHilton ♬ original sound - AsapSCIENCE

    Saznaj više:
    Povezani članci: