Kanye West i Sha’Carri Richardson imaju važnu poruku za sve

    23.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/kanyeeecover.jpg

    Da li znate ko je Sha’Carri Richardson? Ona je dvadesetjednogodišnja sprinterka, jedna od šest najbržih žena na svetu (danas ali i ikad), kao i četvrta najbrža Amerikanka u istoriji. Ona je, dakle, jedna prava ženska sila. Nakon što je test pred Olimpijadu u Tokiju pokazao da je konzumirala marihuanu, izgubila je šansu da se takmiči, uprkos činjenici da je konzumacija iste u državi Oregon legalna.

    Ceo svet je ispratio ovaj slučaj, budući da je Sha’Carri dan pre toga što je koristila marihuanu izgubila majku, a na Twitter-u napisala: “Ja sam samo čovek. Izvinjavam se što u datom momentu nisam mogla da kontrolišem svoje emocije.” Njeni fanovi, sportisti, poznate ličnosti i sponzori su je masovno podržali, ali ona je i dalje ostala uskraćena za šansu života. Njeno vreme od svega 10.86 sekundi u trci na sto metara i ubedljivo prvo mesto na nacionalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre učinilo ju je ozbiljnim kandidatom za olimpijsko zlato, a to vreme čak i nije najbrže koje je u životu istrčala. Izjavila je da je ovo poslednji put da je Olimpijada neće videti, kao i poslednji put da Amerika nije osvojila zlatnu medalju u trci na sto metara.

    Ko bi drugi umešao prste u ovaj događaj do Kanye West? U novoj reklami za Beats slušalice, saradnja se dešava upravo između njega i Sha’Carri. U kratkom videu od svega jedne minute scena je sledeća: noć je, Sha’Carri se nalazi na stazi, sklapa ruke i gleda prema nebu, dok se u pozadini čuje deo pesme sa novog albuma Donda: “He’s done miracles on me.” U sledećem momentu, Sha’Carri se nalazi na startnoj poziciji i tada se pojavljuje ispis – “Živi svoju istinu”. U opisu videa koji je editovao Kanye lično piše: Sha’Carri nije potrebno odobrenje od bilo koga da uradi bilo šta. I to je sve što i sami imamo da poručimo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: