Koliko biste platili da vas izvređa Miranda Priestly?

    22.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/devil_cover.jpg

    Ne brinite, sav prihod ide u dobrotvorne svrhe

    Sinoć je odjeknula vest koja je zatim dobila sopsveni život na društvenim mrežama – ekipa filma „Đavo nosi Pradu“ održaće aukciju čiji pobednik će imati priliku da razgovara sa glumcima iz filma, a sav prihod biće doniran u dobrotvorne svrhe. Ideja je da osoba koja najviše ponudi dobije Zoom razgovor u koji će se uključiti Meryl Streep (koja je u filmu urednica Miranda Priestly), Anne Hathaway, Stanley Tucci i Emily Blunt. Objavljeni su i drugi detalji ove dobrotvorne akcije. 

    Zoom poziv će trajati 10 minuta, a sav prihod od aukcije ide u Lollipop Theater Network, dobrotvornu organizaciju koja se bavi animiranjem dece po američkim bolnicama.

    Dosadašnje dobrotvorne akcije ovog tipa uspele su da sakupe maksimalnih 8.500 dolara, dok se ovaj put procenjuje da će biti sakupljeno čak 50 hiljada, što samo govori kolika je popularnost ovog kultnog filma i nakon 20 godina od njegovog izlaska.

    Međutim, ova vest ne bi ostala na nivou vesti da se nije umešeo internet i korisnici društvenih mreža koji su krenuli da postavljaju pitanja i teorije šta bi oni uradili i pitali kada bi pobedili na aukciji. Najviše ih zanima da li je Nate (dečko Anne Hathaway u filmu) pravi negativac u ovoj filmskoj priči. A zatim su krenuli komentari i ono što se svi pitaju jeste „da li će glumci na ovom Zoom pozivu biti u ulogama koje su glumili u filmu?“. Jer ako je tako, svi žele da dobiju bar koji minut sa Mirandom Priestly i da čuju šta ona ima da kaže o njihovom outfitu, da li bi izvređala njihov izgled ili imala koji savet vezan za karijeru. To se na kraju u komentarima na društvenim mrežama pretvorilo u jedini zahtev „da ih izvređa Miranda Priestly, lično“. Priznajte da bi to bilo veoma zabavno. Čak i da nije u dobrotvorne svrhe.

    Saznaj više:
    Povezani članci: