Luksuzan, aktivan i udoban životni stil vas čekaju u stambeno-poslovnom kompleksu The One

    26.11.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/the_one_news_cover.jpg

    The One je stambeno-poslovni kompleks u izgradnji, koji pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koja podržavaju luksuzan, aktivan i udoban životni stil i brine o udobnosti svojih klijenata.

    Koncipiran je tako da svojim stanovnicima pruži osećaj pripadnosti, zajedništva. autentičnosti i kulturu života i stanovanja. Urbanističko i arhitektonsko oblikovanje projekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja i veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i izuzetno laku upotrebu svih sadržaja objekta.

    Investitor projekta je Aleksandar Group, kompanija koja je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika, te izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija. Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha kompanije, a uverićete se da je The One:

    Pravo mesto za miran san,

    Pravo mesto za zagrljaj,

    Pravo mesto za zabavu,

    Pravo mesto za poslovni uspeh,

    Pravo mesto za mene, za vas, za nas,

    Pravo mesto za jutarnju kafu,

    Pravo mesto za moderan život,

    Pravo mesto za našu slobodu.

    Sve zeljene informacije o ovom objektu mozete dobiti putem sledećih kontakata: +381 69 604 000, +381 60 4604001, +381 66 122 221 ili putem mail-a: prodaja@theonenovibeograd.rs.

    Saznaj više:
    Povezani članci: