Naomi Campbell je postala majka- evo zašto je ova vest sve iznenadila

    19.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/naomicovernewsbeba.jpg

    Naomi Campbell postala je majka u 50-oj godini. Planetarno popularna manekenka iznenadila je javnost, budući da je trudnoća prošla medijski neopaženo. Međutim, pored čestitki, mnogi se još uvek pitaju kako je to uopšte moguće. Da li je ona možda usvojila dete ili se pak radi o surogat majčinstvu? Naomi je imala svoj debitantski catwalk 1986. sa svega 15 godina. Munjevitom brzinom, postala je ikona modnog sveta. Iako nas je ova vest iznenadila, ona je još 2017. godine izjavila da zapravo razmišlja o deci sve vreme. Pored toga, veruje u beskrajne mogućnosti nauke i smatra da zahvaljujući tome može postati majka kad god poželi. Upravo to nas je podstaklo da razmišljamo da li je to i učinila.

    Naomi je vest da je postala majka objavila na Instagramu uz emotivni opis, čime je pokrenula lavinu čestitki i pozitivnih komentara.

    Naomi (još uvek) nije podelila ime deteta, datum rođenja niti bilo kakve druge detalje. Ljudi iz njenog bliskog okruženja navodno su bili upoznati sa njenim željama i planovima. Ona je 2018. godine za Vogue Arabia otkrila da bi volela da ima decu. Naime, ona je tada izjavila kako ne želi da se odriče bilo čega u životu, i navela je kako voli decu i kako i sama postane detinjasta kada je okružena njima. “Ne želim da ikada izgubim tu malu devojčicu u sebi.” – rekla je tom prilikom Naomi. 

    Dakle, možemo zaključiti da Naomi nikada nije krila želju za majčinstvom, ali, detalji o trudnoći za sada svakako ostaju nepoznati. Na kakav god način da je postala majka, drago nam je da joj se ispunila želja o kojoj je, kako i sama kaže, oduvek maštala.

    Saznaj više:
    Povezani članci: