Preminuo Angus Cloud, zvezda serije Euforija

    01.08.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_angus.jpg

    Angus Cloud, glumac i ikona stila koji je najpoznatiji po ulozi Feza u HBO seriji ,,Euforija“, preminuo je prema saopštenju koje je objavila njegova porodica u ponedeljak. Imao je 25 godina.

    ,,S najvećim žaljenjem danas smo morali da se oprostimo od neverovatnog čoveka. Kao umetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je bio poseban za nas na toliko načina. Prošle nedelje je sahranio svog oca i intenzivno se borio sa tim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da se Angus sada ponovo ujedinio sa svojim ocem, koji je bio njegov najbolji prijatelj“, izjavila je porodica Cloud.

    ,,Angus je bio otvoren vezano za svoju borbu sa mentalnim zdravljem i nadamo se da će njegov odlazak biti podsetnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore sa tim sami u tišini.“ Saopštenje se nastavilo: „Nadamo se da će svet pamtiti njegov humor, smeh i ljubav prema svima. Molimo za privatnost u ovom trenutku, jer još uvek obrađujemo ovaj razarajući gubitak.“

    Zvaničan uzrok smrti Angusa Clouda još nije potvrđen, ali TMZ izveštava da je preminuo u porodičnom domu u Oklendu, Kalifornija. Cloud je otvoreno govorio o poteškoćama koje je imao nakon što je doživeo povredu mozga 2013. godine i istakao da mu je majčina odluka da ga odvede u dečju bolnicu ,,spasila život“ tada. Među njegovim nadolazećim projektima, osim treće sezone serije ,,Euforija“, bili su horor triler ,,Your Lucky Day“, koji je režirao Dan Brown i drama ,,Freaky Tales“, od Anne Boden i Ryana Flecka.

    Saznaj više:
    Povezani članci: