Pridružite se programu kompanije Visa, She’s Next jer Ona si ti!

  14.10.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/visa_cover.jpg

  U okviru kontinuirane podrške malim i srednjim preduzećima, Visa je drugu godinu zaredom pokrenula She’s Next inicijativu za inspirisanje i osnaživanje preduzetnica u Srbiji.

  „U kompaniji Visa verujemo u rodnu ravnopravnost i jednak pristup za sve, kao i u ekonomski prosperitet zasnovan na znanju i mogućnostima. Bilo da ste početnik ili preduzetnički stručnjak, kao lider u digitalnom plaćanju mi kreiramo rešenja, alate i resurse koji su vam potrebni da podignete svoje poslovanje na viši nivo. She’s Next, empowered by Visa je globalna inicijativa za podršku i podsticanje preduzetnica u pokretanju, razvoju i vođenju profitabilnih preduzeća. Visa fondacija je do sada namenila 50,5 miliona dolara investicijama za podsticaj rodnoj raznolikosti i inkluzivnosti u malim i srednjim preduzećima širom sveta. Nadamo se da će sve što pripremamo u okviru ovog projekta inspirisati i motivisati mnoge dame u Srbiji da ostvare svoje snove i postanu ekonomski nezavisne“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

  U okviru inicijative, tokom druge polovine oktobra održaće se veliki She’s Next edukativni događaj. Planirano je da ova manifestacija okupi preduzetnice iz različitih delatnosti, one koje su u poslu već godinama, ali i one koje tek počinju. Tokom događaja prisutni će moći da razmenjuju iskustva, ali i prisustvuju edukativnim sesijama iz različitih oblasti, uključujući finansije, društvene mreže, računovodstvo, a imate i pristup individualnim mentorskim sesijama, kao i mogućnost da učestvujete na poslovnom speed-dating-u.

  Pozivamo sve zainteresovane da posete stranicu visa.rs i kliku na dugme Prijava. Na ovaj način će postati deo zajednice She’s Next, a ujedno se i prijaviti za newsletter putem kojeg ćete dobijati edukativne sadržaje kao i brojne savete koje kreiraju Visa stručnjaci i edukatori. Dobijeni sadržaji biće korisni kako već uspešnim preduzetnicama, tako i onima koje tek planiraju da lansiraju svoj brend.

  Takođe, Visa je okupila She’s Next savet žena, grupu stručnjaka koja će pomoći da se pozabave i adresiraju relevantne teme za lokalne preduzetnice. Takođe, tih 12 izvanrednih dama koje su deo saveta žena će se međusobno motivisati i pomagati na izazovnom i hrabrom putu ka uspehu u preduzetničkim vodama.

  Više o samoj inicijativi i pristupu praktičnim i primenjivim savetima koje nudi članstvo u zajednici She’s Next možete saznati na visa.rs, kao i praćenjem zvaničnih profila na Instagramu i Facebooku.

  O Visa Inc.

  Visa Inc. (NYSE: V) je svetski lider u digitalnim plaćanjima. Njihova misija je da povežu svet kroz najinovativniju, najpouzdaniju i najsigurniju mrežu plaćanja – omogućavajući pojedincima, preduzećima i ekonomijama da napreduju. Njihova napredna globalna mreža za obradu, VisaNet, obezbeđuje bezbedna i pouzdana plaćanja širom sveta, i ima mogućnoste da obrađuje više od 65.000 poruka o transakcijama u sekundi. Uporan fokus kompanije na inovacije je katalizator za brzi rast povezane trgovine na bilo kom uređaju i pokretačka snaga koja stoji iza sna o bezgotovinskoj budućnosti za sve, svuda. Kako svet prelazi sa analognog na digitalni, Visa svojim brendom, proizvodima, ljudima, mrežom i opsegom želi da preoblikuje budućnost trgovine. Za više informacija posetite usa.visa.com/about-visa, rs.Visa.com, facebook.com/VisaSerbia

  Saznaj više:
  Povezani članci: