Prvi hotel sa 5 zvezdica u podnožju Kopaonika otvara svoja vrata početkom 2021.

    15.12.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/kopaonik_cover.jpg

    Početak 2021. godine obećava novo poglavlje, a prilog tome da će biti lepo dolazi i informacija da Viceroy Hotels & Resorts, poznati ugostiteljski brend koji potiče iz Los Anđelesa, objavio je otvaranje svog prvog hotela na evropskom kontinentu – luksuznog „ski-in, ski-out“ rizorta Viceroy Kopaonik Srbija (Vajsroj Kopaonik Srbija).

    Otvaranje hotela Viceroy Kopaonik najavljeno je za kraj zimske sezone naredne godine, čime će holivudski glamur oživeti u samom srcu snežne planine. Viceroy Hotels & Resorts je nakon legendarnih i kulturno bogatih destinacija širom SAD-a, Latinske Amerike i Kariba, za svoju prvu evropsku destinaciju odabrao najpoznatije domaće skijalište u Srbiji.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1608047910156268.jpg

    „Ponosni smo zbog ukazane prilike da našu ’Planinu sunca’, nakon američkog Snowmass-a, predstavimo kao drugu planinsku destinaciju Viceroy hotela i kao prvo internacionalno planinsko odmaralište. S velikim nestrpljenjem iščekujemo da buduće goste upoznamo sa bogatom kulturnom istorijom regiona i omogućimo im da iskuse bezgraničnu lepotu ovog nacionalnog parka“, rekao je Goran Kovačević, generalni direktor hotela Viceroy Kopaonik Serbia.Avanture koje posetioci ovde mogu da iskuse, i na snegu i pod suncem, čine Kopaonik destinacijom koju vredi posetiti tokom cele godine. Mi smo pre svega i uvek domaćini, koji će svojim gostima pružiti neponovljivo i autentično iskustvo i intuitivnu uslugu, i doprineti da se Kopaonik i Srbija pozicioniraju na mapi, ne samo regionalnih, već i internacionalnih turističkih destinacija”.

    Tim koji čini više od 150 profesionalaca pobrinuće se da i ovo odmaralište prenese filozofiju brenda nadahnjujući goste da prožive nove avanture i pozivajući ih da se uvek i ponovo vrate. Koliko pažnje posvećuje lokalnoj zajednici u kojoj se hotel nalazi, Viceroy je pokazao i time što je u svoj tim uključio oko 25 odsto zaposlenih iz Raškog okruga. Takođe, osim bogatog kulinarskog iskustva koje je generalni direktor Goran Kovačević stekao u Beogradu i Evropi, Viceroy Kopaonik je s ponosom predstavio i šefa kuhinje Endrua Džounsa (Andrew Jones) – dobitnika svetskih kulinarskih priznanja, uključujući i prestižnu Roux stipendiju i Nagradu za izvrsnost koju dodeljuje britanska Akademija kulinarskih umetnosti.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1608047910119065.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1608047909947027.jpg

    Dodatna pogodnost u okviru hotela je i „The Spa by Viceroy“ – sveobuhvatni luksuzni spa centar gde se nalaze zatvoreni revitalizirajući bazen, otvoreni bazeni i hidro-masažne kade, kao i 6 soba za različite tretmane, meditativni salon za opuštanje i hamam, gde gosti mogu iskoristiti priliku da se opuste uživajući u beauty i kozmetičkim tretmanima rađenim organskom, prirodnom i lokalno proizvedenom kozmetikom, koja se u potpunosti utapa u prirodno okruženje. Jedinstvenu uslugu i pogodnosti, kao i autentične lokalne programe koji će biti u ponudi, potvrđuje i činjenica da su gostima na raspolaganju dve prostrane sale za sastanke i manja sala sa 12 sedećih mesta, đakuzi na otvorenom, ski valet servis i Generation V dečji klub.

    Za više informacija o Viceroy Hotels&Resorts posetite www.viceroyhotelsandresorts.com, kao i Facebook i Instagram stranice.

    Saznaj više:
    Povezani članci: