Rihanna i A$AP Rocky: ljubav o kojoj bruji ceo svet

  20.05.2021.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/rihannaasapnews.jpg

  Muzičari su progovorili u javnosti o svojoj vezi

  Falila nam je njena muzika, pa nas je iznenadila kolekcijom veša i kozmetike. Onda smo negde usput i to zaboravili, pa smo se ponovo ponadali da će nas iznenaditi albumom na kom potajno radi. Ipak, vest dana nije ta da je Rihanna izbacila novi album, ni novu kolekciju veša, već to da je ona srećno zaljubljena.

  Iako nije ona već njen novi dečko A$AP Rocky, svetski poznati reper, taj koji je progovorio u javnosti o njihovoj vezi. Rečenica „ona je ljubav mog života“ glavni je citat na svim društvenim mrežama trenutno. Rihanna i Rocky navodno su prijatelji od 2013. godine, međutim, već tada se sumnjičalo da tu postoji nešto više od prijateljstva. Pojavili su se zajedno na crvenom tepihu na Fashion awards u Londonu, a potom proslavili Novu godinu u Njujorku.

  A$AP je bio pratnja dok je Rihanna bila na svojoj Diamonds World turneji. Čini se da su stvari postale ozbiljnije kada su 2020. posetili njen dom na Barbadosu, gde je rođen i njegov otac. Mediji tvrde da su oni zajedno upravo od prošle godine, iako su koliko toliko uspešno izbegavali paparace. Od tada, samo se čekao trenutak da se njih dvoje pojave u javnosti kao par. Izgleda da smotaj momenat napokon dočekali. A$AP je otvoreno progovorio o njihovoj vezi, rekavši da je Rihanna ta. Štaviše, izgleda da je ona u velikoj meri uticala i na njegov novi album.

  „Kada znaš, jednostavno znaš“, izjavio je za medije. Ne možemo da se ne složimo. Jer zaista, kada znaš – znaš. Nadamo se da će ovaj momenat da potraje, pa da ćemo uskoro slušati i neki njihov zajednički hit.

  Saznaj više:
  Povezani članci: