Šta se dešava između Shakire i Piquea i kakve veze sa tim ima brend Casio?

    16.01.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/casio_cover.gif

    Prošla nedelja je bila u znaku muzike i snažnih žena koje iza nje stoje. Miley Cyrus nas je obradovala prvim singlom – „Flowers“ – sa nadolazećeg „Endless Summer Vacation“ albuma koji nam stiže u martu. Pesmu je objavila 13. januara, na dan rođendana njenog bivšeg, Liama Hemswortha, sa sledećim stihovima: „I can buy myself flowers / Write my name in the sand / Talk to myself for hours / Say things you don’t understand / I can take myself dancing / And I can hold my own hand / Yeah, I can love me better than you can“.

    Ako je ovo bila nedelja u znaku muzike, onda će mart biti mesec muzike, jer 24. stiže još jedan dugoiščekivani album – „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd“ – Lane Del Rey. Zanimljivo je da je u cilju promocije albuma postavljen svega jedan bilbord u Tulsi gde živi njen bivši, dok je na svom Instagramu pevačica napisala: „It’s Personal.“

    Ovaj ponavljajući, osvetnički šablon zapečatila je Shakira novom pesmom nedosmisleno posvećenom njenom bivšem supružniku, poznatom fudbaleru Piqueu. Iako se spekulisalo da je razlog razvoda bio novčane prirode, Shakira nam peva drugu verziju i nije trebalo da prođe puno vremena da numera ode u viral: „I wouldn’t go back to you, even if you cried or begged me… I was out of your league, and that’s why you are with someone like you.“

    Stih koji aludira na novu vezu fudbalera sa dvedesettrogodišnjom Clarom Chia: „You swapped a Ferrari for a (Renault) Twingo, a Rolex for a Casio“ zapalio je plamen nove drame. Upravo nakon premijere ove pesme, fudbaler je potpisao ugovor sa poznatim brendom satova – Casio – koji se našao između dve vatre, i uzvratio na stihove pevačice rečenicom: „Ovaj Casio je za ceo život.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/167387202708149.jpg

    U slučaju da postoji bilo kakva sumnja o tome kome je pesma namenjena, Shakira je uključila i igru rečima koristeći imena Pique i Ms Clara, kao da je želela da unapred preudpredi sve moguće nedoumice. Poznati par je bio u braku više od deset godina, ali prema stihovima pesme Pique odlučio da zameni Ferrari za Twingo i Rolex za Casio.

    Saznaj više:
    Povezani članci: