Miley Cyrus novim albumom najavljuje „Endless Summer Vacation“

    12.01.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/miley_cover.jpg

    Zažmurićemo na činjenicu da je januar, spremni smo za „Endless Summer Vacation“ dok zamišljamo kako se vozimo u beskonačne tople noći u ritmu novog albuma Miley Cyrus.

    Sredinom decembra širom LA-a osvanuli si prvi posteri sa ispisom “New Year, New Miley”, da bi Cyrus potom istu rečenicu stavila u svoj Spotify, pa i Twitter bio. Šuškanja su postajala sve glasnija, a sada je već izvesno da njen novi album stiže 10. marta! Verujemo da ste nestrpljivi, ali dobra vest je da uveliko možete poslušati vodeći singl sa albuma – „Flowers“. 

    Stihovi pesme – “I can buy myself flowers, write my name in the sand/ Talk to myself for hours, yeah, some things you don’t understand/ But I can take myself dancing, yeah/ I can hold my own hand/ Yeah, I can love me better than you can” – nedvosmisleno potvrđuju da je u pitanju breakup himna upućena njenom bivšem, glumcu Liamu Hemsworthu, ali ovaj muzički projekat je mnogo širi od „osvete“.

    Kako pevačica najavljuje, „Endless Summer Vacation“ je ljubavno pismo LA-u i muzički odraz snage koju je pronašla fokusirajući se na svoje fizičko i mentalno blagostanje, a mi srčano navijamo za ovu novu Miley verziju.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/01/1673540839812617.jpg

    Album je snimljen upravo u Los Anđelesu, a udruženim kreativnim snagama producirali su ga Kid Harpoon i Tyler Johnson, koji je uveliko u centru pažnje povodom rada na „Harry’s House“, poslednjem albuma Harry Stylesa. U produkciji su učestvovali i Greg Kurstin i Mike WiLL Made-It, a kratki video kojim je Miley zvanično najavila novi album na svom Instagramu bio je dovoljan da nam zagolica maštu. Duboko smo ubeđeni da nas čeka još jedna „I came in like a wrecking ball“ doza i spremni smo za nju. Bring it on, Miley.

    Saznaj više:
    Povezani članci: