Truly unique je prva image kampanja brenda Mona Plaza

    05.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/mona_cover.jpg

    Hotel Mona Plaza se od samog otvaranja nametnuo kao omiljeno prijateljsko mesto na Dorćolu, koje vole beogradski gosti, ali i svi oni koji u njemu žive. Ove jeseni otišli su korak dalje i lansirali su svoju prvu image kampanju koja kroz vizuale priča sve ono na šta smo navikli tokom boravka u ovom hotelu. Zvezda kampanje je pevačica Sara Jovanović, a ideja jeste da fotografije donesu sve asocijacije na hotel: uslužnost, prijateljstvo, dobrodošlica, otvorenost. Kroz slike želeli su da dočaraju ceo uigran tim koji je tu da pruži vrhunsku, jedinstvenu uslugu gostima: od konobara, preko recepcionara, do menadžera, svi oni dočekuju goste i učestvuju u kreiranju truly unique doživljaja. 

    Hotel Mona Plaza nalazi se u samom srcu Beograda, na Dorćolu, na raskrsnici stilova, kultura i vekova. Ono čime se veoma ponose jeste poštovanje tradicije, jer hotel nalazi na mestu gde je postojala prva fabrika čokolade Šonda. Suština nekadašnje Šonde je zadržana i pretočena u moderni gastro bar koji je nastavio da neguje čokoladnu tradiciju i nasleđe porodice Šonda. 

    Tim Mona Plaza hotela gostima će biti vodič za jedinstveno beogradsko iskustvo. Blizina Mona Plaze svim najbitnijim beogradskim atrakcijama, čini ovaj hotel savršenim za odmor, ali i za upoznavanje našeg glavnog grada. Raznovrsnost atrakcija i blizina istih dovoljan su razlog da se prošeta ulicom Kralja Petra, da se poseti Kalemegan, Knez Mihailova, Zoološki vrt, Beton hala, Skadarlija- boemska četvrt i što je najbitnije sve ovo je moguće posetiti peške, uživajući u šarmu i ambijentu Starog grada. Od ove godine gostima je na raspolaganju još jedna, dodatna truly unique usluga, a to je iznajmljivanje bicikala, s obzirom da se nadomak hotela nalazi i početak biciklističke staze, kao i prelepi 25.maj. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/1664968556479344.jpg

    ŠONDA ČOKOLADNA PRIČA

    Baš na mestu gde se danas nalazi Mona Plaza su se od 1902. godine proizvodile čokolada, keks i slatke poslastice koje su zaslađivale dane brojnim Jugoslovenima. Slatku priču pokrenuo je Kosta Šonda, trgovac i industrijalac koji je u drugoj polovini XIX veka došao iz Grčke u naš glavni grad. Kosta je od 1890. godine prvo otvorio prodavnicu u kojoj se mogla kupti „Olga“ – u to vreme jedina mlečna čokolada u Beogradu. „Olga“ je bila poznata kao „najbolja od svih čokolada“.
    Danas, Šonda i dalje živi u hotelu Mona Plaza kao mesto gde Beograđani ali i svi naši gosti iz svih krajeva sveta mogu da uživaju u vrhunskim poslasticama, pre svega Šondinoj Olgi koja predstavlja omaž prvoj i najboljoj čokoladi Jugoslavije.

    KONFERENCIJE

    Mona Plaza je jedan od vodećih beogradskih kongresnih centara sa 9 konferencijskih sala i sa prostorom od 2.000 m2 koji se može iskoristiti za organizaciju najvećih kongresa, konferencija, događaja koji zahtevaju veliku i ozbiljnu organizaciju. Opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom.

    SOBE I APARTMANI

    Mona Plaza sobe nude potpuno novi, truly unique doživljaj Beograda. Njihovi gosti započinju dan uz jedinstveni pogled na Dunavski kej, a završavaju ga uz noćna svetla glavnog grada koji nikad ne spava. Pažljivo dizajnirane po meri svakog gosta, neutralne, prirodne nijanse, topla atmosfera i moderan ambijent pružiće odmor kakav svi zaslužujemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: