Fashion&Friends od danas i na TikTok platformi

  13.06.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/06/Cover_fashion-friends-tiktok.jpg

  Rad vodećeg multibrend koncepta u regionu Fashion&Friends od danas možete da pratite i na sve popularnijoj društvenoj platformi TikTok.

  @fashionandfriendsbalkan Stigli smo i na TikTok! ? Baci follow jer ćemo sa tobom deliti popuste, razne poklone, modne savete, i najbolje iz nove kolekcije. Fashion&Friends za ceo Balkan! ❤️️ #fashionandfriends #fashionandfrindsbalkan #fashionTikTok #fashionTok #fashion #fashionInspo #balkantiktok @dusannpetrovic @Ema Luketin ♬ original sound - fashionandfriendsbalkan

  Prvi Fashion&Friends TikTok video by Dušan Petrović i Ema Luketin

  Video snimci koji vas očekuju na popularnoj društvenoj aplikaciji pružiće vam inspiraciju, modne savete, praktične fashion trikove, kao i predloge poznatih regionalnih influensera i stilista o tome kako najbolje da kombinujete brendove iz Fashion&Friends portfolija.

  Imaćete ekskluzivnu priliku da se upoznate s novim kolekcijama svetskih modnih brendova i saznate među prvima informacije o popustima i akcijama.

  Pored toga, na TikTok profilu Fashion&Friends moći ćete da zavirite iza kulisa događaja u režiji Fashion Company za brendove kao što su Replay, Diesel, Guess, Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Patrizia Pepe i mnogi drugi.

  Saznaj više:
  Povezani članci: