Jennifer Coolidge je kraljica komedije i kempa i to dokazuju i ove fotografije

    02.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/cover_jennifer.jpg

    I naši tekstovi o tome koliko je Jennifer Coolidge zapravo cool, prete da postanu serijal, ali šta da radimo kada ova žena ne prestaje da nas obara sa nogu svojom dovitljivošću, kretivnošću i dobrim humorom. Taman kada pomislimo da ne može biti veća kraljica univerzuma, ona smisli novu igru i na autentičan način prikaže svoju šarmantnu ličnost. 

    Poslednje iznenađenje koje nam je priredila je photo session za W magazine za koji je zaslužan reditelj hit filma Everything Everywhere All At Once. Cela atmosfera i serijal fotografija nazvan „Coolidge vs. Haute Squad 5: Attack on Neo Runway City – Jennifer Reborn“ inspirisan je japanskom kinematografijom i estetikom koja je izrodila neka od naših omiljenih čudovišta kao što su Godzilla, Mothra,  i Giant Robo.

    Na jednoj fotografiji, Coolidge nosi ogromni kaput pastelnih tonova sa crnim tačkama dok šalje poljubac preko grada koji ekplodira i ogromnog robota. Tu je još jedna na kojoj se vidi u artsy ljubičastoj haljini u obliku šrafa dok drži torbicu u obliku šteneta. Ali ipak nas je sve najviše očarala u ulozi Rite iz Moćnih rendžera i svi smo na trenutak pomislili kako bi bila sjajna u toj ulozi. Ovaj editorijal je pravo osveženje i nadamo se da Jenniferina inspiracija i želja da nas prepada ovako cool stvarima nikad neće prestati!

    Saznaj više:
    Povezani članci: