MARAMA I TAJNA VEČERA: Bad Bunny poneo zanimljiv aksesoar na susret sa Kendall Jenner

    15.09.2023.
    RECOMMENDED

    Većina slavnih provela je prethodnu nedelju na njujorškoj Nedelji mode, ali jedna manekenka bila je primetno odsutna: Kendall Jenner.

    Ona je rešila da ovoga puta preskoči modne događaje, već je uživala u gradu u društvu prijatelja i (nepotvrđenog) dečka, muzičara Bad Bunnyja.

    Par je večerao u italijanskom restoranu ,,Carbone”, u koji je došao odvojeno, jer je njihova veza i daje tajna. Ipak, na izlasku su fotografi uspeli da ih uslikaju: i Kendall i Bunny nosili su ležernu odeću. Ona je na sebi imala svilenu košulu sa običnim tamnim pantalonama, što je u skladu sa njenim minimalističkim izrazom.

    Bad Bunny je izgled upario sa izgledom devojke, pa je tako odenuo košulju na pruge uz farmerke, dok se od paparaca zaštitio naočarima i kačketom.

    Ipak, ono što je svima upalo u oko, a posebno fotografima od kojih beži, jeste marama, kojom je probao da zamota glavu. Ostaće nepoznanica da li je marama prvobitno bila deo njegovog stajlinga ili je samo predmet koji je držao u svojoj Gucci torbici za ovakve scenarije. U oba slučaja, nije ostala neprimećena.

    Saznaj više:
    Povezani članci: