Marija Tarlać je danas prikazala vanvremenske modele na digitalnoj modnoj reviji

    06.11.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/tarlac_cover.jpg

    Jedan od domaćih brendova koji se u poslednjih nekoliko godina razvio i stekao armiju vernih fanova jeste Marija Tarlać. Marija se u modnu avanturu upustila sa poslovnom partnerkom Senkom Miskin i za nekoliko godina postale su prepoznatljive po kreacijama koje su nenametljivo elegantne, svedenih krojeva, bez suvišnih detalja. Njihova ideja je bila da ženama (a i sebi) ponude lepu, jednostavnu odeću kakva je svima potrebna u garderoberu. Kvalitetni materijali i nimalo stilskog lutanja vrlo brzo su učinili da u Marija Tarlać radnju u centru Beograda utrčavamo pred bitne prigode znajući da tamo sigurno postoji neki dobar model za svaku građu.

    Marija i Senka su se opredelile za taktiku tihog i laganog rasta i razvoja brenda sve radeći u fazama kako bi se uverile da idu u pravom smeru u sopstvenom ritmu. Nedavno su najavile i pokretanje online shopa čemu se raduju žene iz celog regiona. A danas u podne u okviru manifestacije Perwoll Fashion Week Digital prikazale su nove modele i to u obliku online modne revije koju su svi mogli da prate putem video linka.

    Kolekcija je namenjena za tekuću sezonu, ali kako sama Marija kaže njihove kreacije su vansezonske, odnosno po inspiraciji se mogu nositi tokom čitave godine u najrazličitijim stajlinzima. Sama revija bila je podeljena u tri segmenta, prvih pet modela bili su u crnoj i beloj boji gde je akcenat bio na formama – radi se o večnim kreacijama kakve bi trebalo da budu osnova svačijeg ormana. Sledeći segment prikazao je i diskretan upliv boje, monohromatsku priču razbila je vatrenocrvena, a kako bi se dodatno razmrdale stvari uključile su i transparentne materijale, kožu, kao i sitan karo uzorak. Poslednja trećina revije protekla je u znaku mini crnih haljina, baš onakvih kakve priželjkujemo kada pođemo u potragu sa savršenom LBD haljinom. Naše modne misli prešle su u treću dimenziju i sada zamišljamo šta ćemo nositi jednom kada okupljanja budu ponovo dozvoljena.

    Ostavljamo vas da uživate u novim modelima koje kao i sve prethodne karakteriše besprekorna izrada na čemu Marija i Senka insistiraju, a obratite pažnju i na akesoare. Velika kožna ceger torba je takođe njihov dizajn i izrađuje se u nekoliko neutralnih nijansi kako bi se uklopila uz svaku kombinaciju.

    Saznaj više:
    Povezani članci: