Rihanna se vraća na modnu scenu četvrtom kolekcijom za Fenty, pogledajte kako će izgledati

    17.10.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/10/rihanna1_cover.jpg

    Rihanna sa vraća na Amazon Prime Video direktnim prenosom revije svoje nove kolekcije za Savage x Fenty koji je zakazana za 9. novembar i ne možemo da dočekamo! 

    Ovo je četvrti put da će nam Rihanna kao kreativni direktor brenda ali i samog eventa, prirediti pravu predstavu. Ako je suditi po prethodnim, i ovaj put će se na sceni – pošto se njene revije ne mogu baš nazvati „pistom“ – pojaviti čitava postava plesača, modela, glumaca i muzičara. Do sada smo imali prilike da na Savage x Fenty prezentacijama vidimo imena kao što su Bella i Gigi Hadid, Cara Delevingne, Alek Wek, DJ Khaled, Laverne Cox, Big Sean, Migos, Normani i Halsey.

    U teaseru za reviju pojavljuje se sama Rihanna u vešu sa potpisom svog brenda, a znamo da su njeni komadi prepoznatljivi po neobičnoj silueti i detaljima, nekonvenzionalnim proporcijama kao i da od samog starta izazivaju pogrešne ustaljene norme – Savage x Fenty veličine kreću se od 30 do 46, sa veličinom korpe od A do H, a deo kolekcije za spavanje i loungewear dolazi u veličinama od XS do XXXXL.

    Odbrojavamo sitno do 9. novembra i radujemo se njenoj viziji brenda koji je u biti sve ono što Victoria’s Secret nije bio, a što je trebalo da bude. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: