Otvorila se druga lokacija Haos Community Space-a na obali Dunava

    18.06.2024.
    RECOMMENDED

    Sredinom juna, Beograd je dobiti novu destinaciju za startape, preduzetnike i IT talente – otvara se druga lokacija Haos Community Space-a, prvog invite-only coworking prostora u Srbiji. Nakon uspeha prve lokacije, koja je otvorena 2022. godine u centru grada, novi prostor će biti smešten na obali Dunava, postajući nezaobilazna tačka kreativnog centra Beograda.

    Haos Community Space, šta znamo?

    Za samo godinu i po dana od otvaranja, Haos Community Space je postao ključna oflajn platforma za brojne edukativne događaje, mentorstvo, razmenu iskustava i ideja. Sa više od 300 članova i desetina startapa pod svojim krovom, ovaj coworking prostor uspešno smanjuje razdaljinu između srpskih startapa, kao i između domaće i međunarodne startap zajednice.

    Novi prostor, koji je dizajnirao FREYA Architects bureau, prati estetska rešenja prve lokacije, ali se prostire na većih 860 kvadratnih metara. Smešten je u zgradi koja odiše brutalizmom, a karakterišu ga veliki panoramski prozori dužinom celog prostora, terasa koja obuhvata gotovo celu površinu coworking-a, i restoran koji će članovima i gostima pružiti nove mogućnosti za umrežavanje.

    Snapinsta.app 448236053 17945301539813722 7503484209185782829 n 1080 1
    Haos Community Space

    Kapacitet novog prostora Haos Community Space Artklasa je – 120 ljudi, pružajući bolje uslove za rad većih startap timova, kao i za organizovanje događaja sa većim brojem gostiju. Novi coworking prostor će značajno doprineti povezivanju i jačanju lokalne startap zajednice, uz održavanje visokog nivoa komfora i funkcionalnosti za sve članove.

    Haos Community Space na obali Dunava obećava da će postati novo centralno mesto za kreativce i inovativce Beograda, gde će se ideje i projekti nastavljati razvijati, ujedno doprinosivši širenju mreže i uticaja na domaćoj i međunarodnoj sceni.

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: