Potpis poznatog dizajnerskog dua iz Beograda na terenima za finale Red Bull Half Courta

  16.09.2023.
  RECOMMENDED

  Ovog vikenda, Beograd je svetska prestonica basketa! Najveći svetski basketaški turnir Red Bull Half Court doživeće svoje veliko finale u nedelju, 17. septembra na Partizanovim terenima koje su za ovu priliku oslikali su Nikola i Nenad Radojičić, slavni dizajnerski duo Braća Burazeri”.

  – Street art i dizajn je u DNK našeg potpisa. Moj brat i ja trenirali smo košarku, a igrati na Partizanovim terenima bila je prava čast. Ako se malo bolje zagledate, sada ćete na terenu pronaći inicijale Beograda, odnosno ćirilično B, G i D, kao i elemente grada, Novog Beograda, odakle mi potičemo i Kalemegdana, gde se nalazi ovaj teren – kažu Braća Burazeri”.

  Legendarni tereni KK Partizan na Kalemegdanu već decenijama su simbol igre pod obručima, mesto gde su svoje prve utakmice odigrale mnoge legende ovog kluba. Na jedinstvenoj lokaciji, okruženi zidanama Kalemegdana, odabrani su da budu lokacija najvećeg svetskog košarkaškog turnira u igri 3 na 3. Ne slučajno, upravo u Beogradu takmičiće se najviše do sada ekipa, čak 25 muških i ženskih timova. 

  slikanje terena 47

  Kvalifikacioni mečevi igraju se u subotu od 10 do 18 časova, a veliko finale je zakazano za nedelju od 17 časova. Ulaz je besplatan.

  Saznaj više:
  Povezani članci: