Putovanja nikad nisu bila luksuznija uz RIMOWA x Tiffany & Co. kolekciju kofera

  25.09.2023.
  RECOMMENDED

  Od samog osnivanja brenda, RIMOWA redefiniše luksuzna putovanja, ali u partnerstvu sa luksuznim finim draguljarama Tiffany & Co, otišli su korak dalje.

  Dva legendarna brenda su se udružila da bi kreirali ograničenu kolekciju kutija za nakit i ručnih kofera, u kojoj do izražaja dolazi njihovo majstorstvo i stručnost.

  U kolekciji se nalaze kutija za nakit, čija aluminijumska površina imitira jedinstvene aspekte brušenog dijamanta, što je omaž legendarnom dizajnu Tiffany & Co. Tu je i amblematski motiv ‘T’, a čuvena Tiffany plava nijansa nalazi se na ručkama.

  Rimowa 2

  Sličnog dizajna je i kofer za ručni prtljag, na kome su šare nešto zamršenije, dok su svoje mesto na njemu našli logotipi oba brenda.

  Rimowa 3

  Poslednji komad kolekcije je torbica za lične stvari u prepoznatljivoj zelenoj nijansi. Ima šest pregrada za nakit i oba logotipa brenda u sredini, ispisana između kožnih kaiševa u Tiffany plavoj.

  Rimowa 4

  Kolekcija će se naći u prodaji od 26. septembra u Tiffany & Co. prodavnici na Petoj aveniji u Njujorku, kao i u odabranim radnjama RIMOWE.

  Saznaj više:
  Povezani članci: