Crveni tepih kao modna pista: SABATO DE SARNO predstavio prvu večernju GUCCI kolekciju  

    I otkrio nova lica kuće.
    06.11.2023.
    RECOMMENDED

    Nakon što je predstavio kolekciju za proleće-leto 2024, novi kreativni direktor brenda Gucci, Sabato De Sarno, pažljivo osmišljava kreativni pravac u kojem se kreće italijanska modna kuća pod njegovim vođstvom.

    Prvo je lansirao kampanju sa Paulom Mescalom, a onda i Kendall Jenner i Bad Bunnyjem, koji nose komade iz nove kolekcije – trenč kapute, pantalone sa širokim nogavicama, dukseve, luksuzne džempere, preppy blejzere i farmerke – sve sa nekim bezbrižnim šik vajbom – daleko od psihodeličnih printova, nerdy i grandma estetike Alessandra Michelea, pokazavši da se više oslanja na luskuzno nasleđe kuće nego na trendove.

    384372115 856742002311706 3159536165665595601 n
    Gone exploring.Kendall Jenner for the new Gucci Valigeria campaign featuring the heritage infused Gucci Savoy collection.GucciValigeria KendallJenner

    U skladu sa pravcem u kojem želi vodi italijansku modnu kuću, predstavljanje prve večernje kolekcije na gala večeri koju organizuje LACMA (Los Angeles County Museum of Art), LACMA Art + Film Gala, u saradnji sa brendom Gucci – na crvenom tepihu, među samom holivudskom elitom, deluje kao logičan korak.

    De Sarno je predstavio večernje modele, 12 haljina, iz nove kolekcije, nazvane jednostavno – Ancora Notte.  

    Haljine su nosila neka nova Gucci lica, među kojima su Camilla Orner i Agel Akol, koje su debitovale na pisti za Gucci’s Spring 2024 kolekciju, kao i dobro poznata lica, Vittoria Ceretti i Mariacarla Boscono.

    Tokom događaja, De Sarno je predstavio manju kolekciju formalne odeće za muškarce, koju je nosila grupa odabranih – ASAP Rocky, Eliot Page i Pedro Pascal.  

    Fotografije: Gucci

    Saznaj više:
    Povezani članci: