SMOKVICA I GLOVO: Spojevi ukusa i brze dostave stižu u Beograd!

  18.03.2024.
  RECOMMENDED

  Kulinarska raznolikost i tradicija restorana Smokvica sada su dostupni putem aplikacije Glovo, obezbeđujući brzu i jednostavnu dostavu vaših omiljenih jela direktno na vašu adresu. Smokvica, domaći lanac urbanih beogradskih restorana, poznat po svojoj kulinarskoj raznolikosti i porodičnom ugođaju, udružuje se sa Glovom, platformom za više kategorija, kako bi korisnicima omogućili pristup ne samo raznovrsnim jelima već i posebnom gastronomskom iskustvu.

  Smokvica – mesto susreta

  Od svog osnivanja, Smokvica je ne samo restoran, već i mesto susreta, razgovora i zajedništva. Sa svakim zalogajem, gosti su pozvani da otkriju autentičnost domaće kuhinje, obogaćenu savremenim pristupom i pažljivo odabranim sastojcima iz lokalnih izvora. Uz osmeh i toplinu porodičnog okruženja, Smokvica je postala nezaobilazna destinacija za sve one koji cene kvalitetan obrok i prijateljsku atmosferu. Od 18. marta 2024. godine, korisnici u Beogradu će imati privilegiju da uživaju u raznovrsnim jelima iz više restorana putem Glovo platforme za dostavu, koja obećava brzu i efikasnu dostavu na kućnu adresu.

  Glovo x Smokvica Press Release

  Ova saradnja predstavlja spoj kvaliteta i praktičnosti, nudeći širok izbor kulinarskih iskustava iz udobnosti sopstvenog doma. Bez obzira da li se radi o doručku, ručku ili večeri, ova platforma će ponuditi širok spektar ukusnih opcija koje zadovoljavaju različite ukuse i preferencije. Očekujemo uzbuđenje i zadovoljstvo koje ovo partnerstvo donosi, nudeći mogućnost svim ljubiteljima kvalitetne hrane da uživaju u svemu što im ova restoranska destinacija i platforma za dostavu hrane mogu ponuditi.

  Tekst i fotografije: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: