SZA potvrdila glasine: Saradnja sa Paramore „u toku“

    01.02.2024.
    RECOMMENDED

    Nakon mnogo spekulacija, konačno je potvrđeno: SZA i Paramore udružuju snage! U nedavnoj Q&A emisiji sa fanovima na Apple Music-u, SZA je otkrila da je saradnja sa proslavljenim bendom „u toku“. Fanovi su dugo čekali ovu saradnju, i čini se da će njihove želje uskoro biti ispunjene, a pesma (ili pesme) uskoro dostupna za slušanje.

    sza

    Ova saradnja ne dolazi iznenada; Paramore je već ranije pokazao divljenje prema umetničkom pristupu SZA-e u ranijim izjavama za medije. Tu su i društvene mreže kao dokaz na kojima je frontmenka benda, Hayley Williams, delila snimke na kojima peva uz pesmu Garden, nakon čega je međusobno poštovanje između umetnika postalo očigledno.

    Fanovi mogu očekivati da će Paramore možda biti naveden i kao gost na nadolazećem projektu popularne kantautorke, za koji se šuška da je deluxe izdanje njenog Grammy-em nagrađenog albuma SOS.

    paramore this is why

    SZA oštro o „curenju“ informacija

    Međutim, vesti kao da nisu trebale da se nađu u javnosti. Pevačica je nedavno na mreži X izrazila svoje frustracije zbog „curenja“ pesama i informacija. Naglasila je da je to jednako krađi, ističući važnost zaštite intelektualnog vlasništva umetnika. U prethodnom intervjuu za Variety, ona je istakla štetan uticaj „curenja“ pesama na njen kreativni proces, navodeći da je to oteto vlasništvo od nje vlasništvo.

    Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju saradnju između SZA i Paramore benda, važno je poštovati kreativni proces umetnika i podržati ih u borbi protiv ovakvih i sličnih situacija. Na žalost, samo mali broj fanova osudio je ovaj način otkrivanja novih vesti i informacija.

    Foto: @sza; @paramore

    Saznaj više:
    Povezani članci: