Victoria Beckham izašla iz zone komfora novom kampanjom

29.09.2023.
RECOMMENDED

Victoria Beckham je poznata po mnogim stvarima, od svojih legendarnih dana u grupi Spice Girls, beskrajnih trenutaka na crvenom tepihu sa mužem Davidom i prepoznatljivom looku ledene kraljice, do luksuznog modnog brenda koji nosi njeno ime.

Otkako se početkom dvehiljaditih upustila u modne vode, nekadašnja pevačica opravdala je svoj nadimak Posh Spice: njeni modni komadi često su svedeni, šik, jednobojni i na prvi pogled skromni, a zapravo oličenje tihe luksuzne estetike.

Zbog toga nas je njena najnovija reklamna kampanja ozbiljno iznenadila…

Na prvoj fotografiji, Victoria izgleda zapanjujuće u super-seksi, crnom čipkanom grudnjaku sa naramenicama, sa smelim crvenim usnama, velikim dijamantskim prstenom i crnim čipkanim pokrivačem za lice. Definitivno je ovo izlazak iz njene zone komfora!

Ni druga fotografija iz promotivnog seta nije ništa manje uzbudljiva: kako bi promovisala svoj novi parfem Portofino ’97, inspirisan njenim „prvim romantičnim begom u Portofino 1997. godine sa Davidom“, ona pozira na stenama pored mora noseći potpuno providnu mrežastu haljinu sa malim bikinijem ispod. Uz mokru, talasastu kosu, pomalo liči na sirenu.

I ostale fotografije iz serije podjednako su zanimljive – a svaki od parfema iz nove kolekcije nosi naziv zanimljivog mesta na kome se Victoria tokom života našla.

Ostaje nam da vidimo da li je ovo samo početak njenih hrabrih modnih kampanja…

Saznaj više:
Povezani članci: