Više od unuke Elvisa Presleya: Riley Keough nova ambasadorka Chanela

    09.10.2023.
    RECOMMENDED

    Riley Keough nova je ambasadorka brenda Chanel. Zvezda serije Dejzi Džouns i Šestorka postala je zaštitno lice ove modne kuće i krasiće kampanju za prolećnu kolekciju naredne godine.

    Američka glumica, rediteljka i producentkinja bila je gost na reviji kreativne direktorke Virginije Viard u Parizu prošle nedelje, obučena u raskošnu haljinu od tvida sa belim čizmama.

    Riley je prethodne decenije često birala Chanel za pojavljivanja i crvene tepihe, uključujući ceremoniju dodele Zlatnih globusa 2017. godine i Međunarodni filmski festival u Torontu 2016. godine.

    Prisustvovala je i izložbi brenda na krstarenju 2023. u Los Anđelesu u maju, kao i izložbi visoke mode u Parizu u julu.

    No, Riley je više od glumice: poznata je i kao unuka Elvisa Presleya. Sa druge strane, luksuzni brend je podržao novi film Sophie Coppole, Priscilla, koji priča priču o vezi Priscille sa Elvisom Presleyem. Keough je imenovana za jedinog naslednika istorijskog doma Elvisa Presleya, Gracelanda, i porodičnih akcija kompanije Elvis Presley Enterprises nakon smrti njene majke Lise Marie Presley, jedinog deteta Elvisa i Priscile u januaru 2023. godine.

    Saznaj više:
    Povezani članci: