DIVA Alert! Ko bi mogao najbolje da iznese YSL glamur?

  10.01.2024.
  RECOMMENDED

  Teaser kampanje YSL za predstojeće proleće-leto, za manje od 24h postala je viralna. Umetnički direktor Antony Vaccarello je ovoga puta za muzu odabrao jednu od najvećih diva današnjice, Dianu Ross, verujući da će doprineti bezvremenskoj suštini kampanje u sinergiji sa elegantnom prirodom brenda.

  insta ysl

  Fotografije su nastale ispred objektiva Davida Sims-a koji je uspeo da savršeno ukadrira glamuroznu divu odevenu u pripijenu YSL haljinu, otvorenih ramena, uz minimalnu šminku i razbarušene kovrdžave kose.

  Na ovoj crno-beloj fotografiji nema suvišnih detalja, što nam poručuje da od letnje kolekcije možemo očekivati svedenost i sofisticiranost doslednu brendu.

  YSL Haute Couture in Paris 1980 Photo Tim Jenkins Michel Maurou Getty Images

  YSL nije napravio slučajan izbor

  Diana Ross svakako nije slučajan izbor s obzirom da se može reći da je ambasadorka ovog brenda sa najdužim stažem, koji traje nešto više od pola veka.

  Bila je prijateljica dizajnera i osnivača – Yves Henri Mathieu-Saint Laurenta, a haljine ovog brenda su joj sedamdesetih bile zaštitni znak i uniforma na podijumu čuvenog Studija 54.

  Muzička ikona, koja će krajem marta proslaviti osamdeseti rođendan, još jednom je pokazala da besprekoran stil nikad ne stari, niti izlazi iz mode.

  YSL i Diana Ross 1980 Photo by Pictorial Parade Getty Images 1

  Foto: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci:

  No results found.