DIVA Alert! Ko bi mogao najbolje da iznese YSL glamur?

    10.01.2024.
    RECOMMENDED

    Teaser kampanje YSL za predstojeće proleće-leto, za manje od 24h postala je viralna. Umetnički direktor Antony Vaccarello je ovoga puta za muzu odabrao jednu od najvećih diva današnjice, Dianu Ross, verujući da će doprineti bezvremenskoj suštini kampanje u sinergiji sa elegantnom prirodom brenda.

    insta ysl

    Fotografije su nastale ispred objektiva Davida Sims-a koji je uspeo da savršeno ukadrira glamuroznu divu odevenu u pripijenu YSL haljinu, otvorenih ramena, uz minimalnu šminku i razbarušene kovrdžave kose.

    Na ovoj crno-beloj fotografiji nema suvišnih detalja, što nam poručuje da od letnje kolekcije možemo očekivati svedenost i sofisticiranost doslednu brendu.

    YSL Haute Couture in Paris 1980 Photo Tim Jenkins Michel Maurou Getty Images

    YSL nije napravio slučajan izbor

    Diana Ross svakako nije slučajan izbor s obzirom da se može reći da je ambasadorka ovog brenda sa najdužim stažem, koji traje nešto više od pola veka.

    Bila je prijateljica dizajnera i osnivača – Yves Henri Mathieu-Saint Laurenta, a haljine ovog brenda su joj sedamdesetih bile zaštitni znak i uniforma na podijumu čuvenog Studija 54.

    Muzička ikona, koja će krajem marta proslaviti osamdeseti rođendan, još jednom je pokazala da besprekoran stil nikad ne stari, niti izlazi iz mode.

    YSL i Diana Ross 1980 Photo by Pictorial Parade Getty Images 1

    Foto: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci:

    No results found.