ZARA HAIR kolekcija je stigla, a proizvode isprobava KAIA GERBER  

    29.11.2023.
    RECOMMENDED

    Od kada je proširila carstvo izvan kategorija odeće, davno na Zara Home, pa na liniju parfema (omiljena mirisna kolaboracija sa Jo Malone brendom), a onda i na liniju kozmetike i mejkapa 2021, Zara ne prestaje da nudi luksuz po pristupačnim cenama. 

    Španski brend odlazi korak dalje i unosi dodatnu eleganciju u naš svakodnevni život, te kreira liniju proizvoda za kosu – u saradnji sa legendarnim frizerom Guidom Palauom. Zara Hair kolekcija (budite oprezni, ovo nisu samo aksesoari za kosu), učiniće svakodnevno stilizovanje frizura ekstremno uzbudljivim.

    Kreirani za raskošne zabavne trenutke i unapređenje svakodnevne stilizacije, Palau nove Zarine proizvode opisuje kao šminku za kosu. Ova prva Zara hair kolekcija u potpunosti je usmerena ka zlatnoj temi i sastavljena je od svetlucavog gela, metalnog spreja sa šljokicama, sjajnih metalnih ukosnica i češljeva. 

    – Po mom mišljenju, ništa ne deluje glamuroznije od zlata, kaže Palau, objašnjavajući da su proizvodi dobri za korišćenje tokom cele godine, ali da će posebno doći do izražaja tokom praznične sezone. Za dodatnu inspiraciju, Zara hair angažuje Kaju Gerber, koja najavljuje nove proizvode u uzbudljivom kampanjskom videu, gde zajedno sa Palauom, nagoveštava koliko je zabavno eksperimentisati sa novim Zara Hair proizvodima. 

    – Lepota odabrane kolekcije leži u njenoj raznolikosti, kaže Palau tvrdeći da su mogućnosti stilizacije kose sa Zara Hair proizvodima zaista široke, počevši od dodavanja blagog sjaja do slojevitih frizura sa ukosnicama – kad hoćemo da budemo upadljivi na velikim zabavama. On proizvode upoređuje sa hajlajterima i šljokičavim senkama – možete ih nanositi u slojevima koji neće proći neopaženo ili ih koristiti štedljivo, akcentujući tek poneki pramen.

    Dakle, kolekcija od 4 proizvoda, može da se podeli u dva dela – Zara Hair proizvodi za stilizaciju kose i modni dodaci. Zlatni češalj i set ukosnica dobri su za formiranje frizure odnosno za njeno oblikovanje, a prava zabava kreće kad počnemo da koristimo sprej sa šljokicama i gel sa zlatnim česticama. Palau predlaže da prvo započnete sa konstrukcijom vaše frizure, bilo da su to neuredni rep ili glatka punđa.

    – Možete stvoriti blagi sjaj ili ‘liniju sjaja’, ekvivalentno hajlajteru ili rumenilu stavljenom duž jagodica, ili naneti gel i sprej u debljim slojevima kako biste postigli sjajni, sjajni izgled. Što ste hrabriji, to ćete više slojeva naneti, savetuje Palau.

    Zara Hair zlatna kolekcija stiže u prodaju tik pred prazničnu sezonu – možete da je kupite već od sutra (za sada će se prodavati isključivo kao set od 50 dolara), na sajtu brenda.

    Saznaj više:
    Povezani članci: