Cream bronzer se vraća u rutinu! Na wishlist upisujemo ovih 5

  24.04.2024.
  RECOMMENDED

  U poslednjih godinu dana, proizvodi za šminkanje dobili su potpuno nove okvire i kreirani su novi trendovi, a zajedno sa tim došli su i novi trendovi. Jedan od njih prelazak na ceram, ili na kremaste formulacije proizvoda bronzera.

  Bez obzira da li bronzer nanosite kao kremastu senku ili utapkavate kao kremasto rumenilo na jagodice, ovaj sve popularniji način šminkanja kremastim proizvodima predstavlja najbrži i najefikasniji način da postignete blistav izgled uz minimalan trud. Osim što se lako nanose prstima, kremaste proizvode preferiramo i zbog nostalgije za dobrim starim – prirodnim stilom.

  U ovo doba godine, kada ne želite da nosite teži make-up u svakodnevnim situacijama, prvo za čim možete posegnuti je kremasti bronzer. On pruža sve, brz, pouzdan i prirodan sjaj. Zahvaljujući kremastoj formuli, bronzer odbija svetlost od kože, dajući mi taj sjajni efekat.

  da0f0419728ea6f84571bcd8d8d89be8

  Kako naneti kremasti bronzer?

  Ukoliko želite nežno konturisati lice, možete direktno naneti bronzer na kožu, a zatim dodati malo korektora ili tečnog pudera oko njega.

  Chanel Les Beiges Bronzing Cream – Ovaj bronzer dolazi u raznim nijansama koje odgovaraju svim tonovima kože. Lagana formula se lako blenda i pruža dugotrajnu toplinu bez efekta težine.

  bronzer 1

  Glossier Cloud Paint Bronzer – Za ljubitelje mat finiša, ovaj multipraktični proizvod pruža bogatu pigmentaciju i dugotrajnost. Sa širokim spektrom nijansi, ovaj bronzer se može koristiti za konturisanje i dodavanje toplote licu.

  Screenshot 2024 04 23 115025

  Rare Beauty + Warm Wishes Effortless Bronzer – Iako se obično koristi kao rumenilo, ovaj proizvod u kremastoj formuli takođe može poslužiti kao izvanredan bronzer. Njegova pigmentacija se može slojevito graditi, pružajući suptilan ili intenzivan sunčani sjaj.

  s2518934 main zoom

  Solar Paint Luminious Gel-Cream Bronzer – Ovaj luksuzni duo bronzer i hajlajter pruža sofisticiranu toplinu i sjaj. Kremasta formula se lako nanosi i blenda, stvarajući efekat osunčane kože sa zdravim sjajem.

  bronzer 12

  Milk Makeup + Matte Bronzer – Iako je prvobitno formulisan kao puder, ovaj proizvod se može koristiti i kao bronzer. Njegova kremasta tekstura se lako blenda, pružajući prirodan sjaj i savršenu konturu.

  bronzer 2

  Foto: Pinterest; Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: