7 pitanja za regionalnu divu: Vannine rutine, slabosti i supermoći

..i dan danas znam da je jedan dio mene ostao tamo i da sam pristala na puno manje nego to što sam mislila da će mi taj grad pružiti..
03.10.2023.
RECOMMENDED

No results found.

Pop zvezda, koja je taj status stekla još davnih devedesetih, podelila je sa nama nekoliko stvari o sebi.

Spremite se za dobar provod 5. i 6. oktobra u Bitef art cafe-u, gde će Vanna nastupati sa svojim bendom.

Jutarnja rutina:

Šutim,  ne volim puno pričati sa ljudima, napravim si 2 dl kafe sa kokosovim šećerom i dva integralna kifla i onda otvorim Instagram.

Godišnje doba:

Reći ću i dalje ljeto, dajem mu šansu, ali ako nastavi biti ovakvo reći ću nešto drugo. Za mene je ljeto 32 na suncu i 30 u hladu, a ne 40 na suncu i 38 u hladu, kataklizmičke oluje, čupanje stabala i komaraca kao u džungli.

Play lista:

Nemam play listu, ne želim se ograničavata na play liste, ja volim svašta. Pre neki dan kćer mi je putila onog Cobija što pjeva, on ne pjeva već trepa: mala koja se navlači stalno na krivog tipa. Užasno smešan tekst, malo pocenjivački za žene, ali volim ponekad prosto i provokativno. Čak nisam takav konformista u glazbi. Ja sam odrasla uz Prince-a koji je bio provokator samo takav, nisam za ove koji pjevaju pjesme  za ugodno starenje- not my cup of tea.

Destinacija:

To će biti naš Brač jer tamo ljetujemo, imamo kuću i tamo nam je ljepo za biti, ali volim strašno otići u Beč, Barselonu i voljela bih otići sa djecom, koja više nisu djeca, u Njujork, jer nisam bila dugo. To je bilo onako putovanje koje me je kao klinku odredilo. Došla sam tamo sama sa 21 godinom i mislila sam, nikad se više neću vratiti. I dan danas znam da je jedan dio mene ostao tamo i da sam pristala na puno manje nego to što sam mislila da će mi taj grad pružiti, ali nema veze, srešćemo se opet.

Guilty peasure:

Toliko toga. Kada uskratim sebi sve gumene bombone i sve gluposti i bespotrebne spa-ove i masaže, onda sjednem pred televizor i gledam sport od nemila do nedraga.

Slabosti:

Slabosti su mi što ne znam suspregnuti verbalno svoju  negativnu energiju i uvredim ljude rečima, a ne mislim ništa loše, čak samo želim biti duhovita i britka, pa povredim ljude.

Super moći:

Super moći su što sam jako racionalna i sagledavam stvari. Situacijama nađem manjkavosti i na fin način upozorim ljude i onda su mi posle zahvalni. Inače, jako ljepo pjevam, to su mi svi rekli.

Saznaj više:
Povezani članci:

No results found.