Party Glam: H&M i Rabanne najavili zajedničku kolekciju

03.10.2023.
RECOMMENDED

No results found.

Sinoć su H&M i Rabanne najavili i proslavili svoju predstojeću saradnju zajedno sa poznatim gostima iz modne industrije u legendarnom pariskom noćnom klubu Silencio.

Pravi pionir na francuskoj modnoj sceni od trenutka kada je osnivač brenda Paco Rabanne predstavio svoje prve kreacije 1960-ih koje definišu jednu eru, pa sve do danas, Rabanne je jednako slavan i prepoznatljiv i pod svojim kreativnim direktorom Julienom Dossenom.

Na zabavi je predstavljena kolekcija Rabanne H&M koja će se sastojati od ženske i muške odeće i modnih dodataka, kao i kućnog dekora. Kolekcija će biti dostupna 9. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj, kao i na internet stranici hm.com.

Žurku je otvorio intimni performans švedske pop zvezde Robyn, nakon čega je na scenu stupila DJ i producentkinja Peggy Gou. Zvezda večeri bila je legendarna pevačica Cher koja se pojavila kao specijalna gošća.

Rabanne HM 1
Rabanne H&M

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey nosili su ključne komade iz Rabanne H& M kolekcije.

  • Rabanne hm Julien Dossena070 scaled
  • Rabanne hm Jared20Leto002 scaled
  • Rabanne hm event Tina Kunakey 7
  • Rabanne hm event Tina Kunakey Alton Mason 1
  • Rabanne hm Irina Shayk scaled
  • Rabanne hm Elle Fanning025 1 scaled
/ 6

Rabanne je oduvek bio živopisan brend, a ova žurka predstavila je pravo raspoloženje Rabanne H&M kolekcije. Nastojim da se ljudi osećaju „oslobođeno“ kada nose našu odeću, tako da je bilosjajno videti goste kako se zabavljaju i prihvataju hedonistički duh kolekcije“, izjavio je Julien Dossena, kreativni direktor kompanije Rabanne.

– Gde bolje otkriti kolekciju napravljenu za sve te trenutke na podijumu nego u kultnom noćnom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti saradnju Rabanne H&M u Parizu sa našim gostima koji su otkrili potencijal ove svestrane kolekcije koji zaustavlja dah, rekla je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerka ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Saznaj više:
Povezani članci:

No results found.