CARE ESSENTIALS: Proizvodi za negu kože nakon zime

  21.04.2024.
  RECOMMENDED

  Nakon zime, naša koža često traži dodatnu pažnju i negu kako bi se oporavila od suvoće, hladnih dana i drugih štetnih uticaja koji su bili aktuelni tokom zime. Uvođenjem novih proizvoda osiguravate da, shodno novom godišnjem dobu dobijete adekvatnu negu. Ovi proizvodi su ključni za povratak njenog sjaja, elastičnosti i zdravlja. Evo nekoliko esencijalnih proizvoda za negu koje možete dodati u svoju post-zimsku rutinu. Sve predloge smo i sami isprobali zbog čega savetujemo da ih isprobate ukoliko do sada niste imali prilike.

  negu

  BURO. Izbor: Proizvodi za negu

  Hidratantna krema sa vitaminom C

  Vitamin C je moćan antioksidans koji pomaže u obnavljanju kože i smanjenju vidljivosti oštećenja od sunca, ali i ranica, krastica i ispucale kože. Odaberite hidratantnu kremu bogatu vitaminom C kako biste osvežili i nahranili kožu nakon zime. Ovo je vaš must saveznik za kožu bez sitnih nesavršenstava.

  Ulje za telo

  Ulja za telo su odlična opcija za dubinsku hidrataciju kože. Birajte ulja sa prirodnim sastojcima poput kokosa, badema ili jojobe kako biste nahranili suvu kožu i vratili joj mekoću i elastičnost. Ovo je ujedno idelan način da pripremite telo za sunce i lepe dane koji nam dolaze a koji zahtevaju da koža bude čvrsta i jaka.

  Screenshot 2024 04 18 131205

  Hranljiva maska za lice

  Nakon zime, koža lica može biti posebno suva i oslabljena. Redovno korišćenje hranljivih maski može pomoći u obnavljanju hidratacije i revitalizaciji kože. Potražite masku koja sadrži sastojke poput meda, avokada ili hijaluronske kiseline za intenzivnu negu.

  Screenshot 2024 04 18 131652

  Piling za telo

  Piling je ključan korak u otklanjanju mrtvih ćelija kože i poboljšanju cirkulacije. Odaberite blagi piling za telo koji će nežno ukloniti suvu i grubu kožu, ostavljajući je mekom i glatkom.

  502392 0 1 1

  Balzam za usne sa SPF zaštitom

  Usne su često zanemarene tokom zime, što može rezultirati njihovim isušivanjem i pucanjem. Koristite balzam za usne, a najbolje i sa SPF zaštitom kako biste ih zaštitili od štetnih sunčevih zraka i nahranili ih esencijalnim sastojcima.

  kiehls lip balm buttermask 000 3605971798870 whip

  Dodavanjem ovih proizvoda u svoju rutinu nege kože, možete pomoći svojoj koži da se oporavi od zimske suhoće i zablista u novoj sezoni. Ne zaboravite da prilagodite proizvode svojim individualnim potrebama i tipu kože kako biste postigli najbolje rezultate.

  Foto: Promo, Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: