Šta nam donose novi Samsung pametni satovi i slušalice?

  29.08.2022.
  RECOMMENDED
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/samsungpr_cover.jpg

  Samsung je nastavio s uvođenjem inovacija u svoje pametne uređaje, a najnoviji modeli pametnih satova Galaxy Watch5 i Watch5 Pro te bežičnih slušalica Galaxy Buds2 Pro donose zanimljiva i korisna unapređenja, prateći naše navike i odgovarajući na naše potrebe.

  Nedavno globalno predstavljena nova serija satova oblikuje navike zdravlja i dobrobiti sa još snažnijim mogućnostima, a najnoviji dodatak ovoj liniji, model Galaxy Watch5 Pro privlači najviše pažnje.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/166178013249464.jpg

  Najizdržljivi i najkompletniji Samsung sat dosad idealan je za sve vas entuzijaste koji mnogo vremena provodite na otvorenom, bilo da šetate, planinate ili vozite bicikl. Izrađen je od vrhunskih materijala, među kojima je i pobošljani safirni kristal, što ga čini otpornim na habanje.

  Njegov sportski kaiš ima elegantan dizajn, ali je osmišljen tako da izdržljivost nikada ne dođe u pitanje. Baterija ovog modela je najveća od svih Galaxy satova, čak 60% veća od prethodne generacije, a ima i GPX, kao i opciju Route Workout na aplikaciji Samsung Health. S njim možete preuzeti pešačke i biciklističke rute dok se pripremate za novu trku, a njegova uputstva za skretanje vam omogućavaju da pogled držite na stazi, a ne na karti.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1661780132457068.jpg

  Ljubitelje muzike će svakako impresionirati novi način da dožive svoje omiljene albume. Uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon, osetiće te se povezaniji sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom zvuka. S njima ćete čuti čak i najtiše melodije i najnijansiranije harmonije.

  Uz to, inteligentni 360 Audio, zahvaljujući punom surround zvuku, omogućava da doživite omiljeni koncert s YouTube-a kao da ste usred publike. Kompantni dizajn novih Galaxy Buds2 Pro slušalica je 15 posto manji od prethodnog modela, a ima poboljšan dizajn i otvore za ventilaciju zahvaljujući kojima vazduh efikasnije prolazi kroz slušalice, ali se to ne odražava na jasnoću zvuka koji slušate. Sve ovo namijenjeno je najvećoj mogućoj udobnosti dok uranjate u svoje omiljene melodije ili vodite važan razgovor.

  Da biste ostali povezani i fokusirani, tu je moćni ANC sistem za aktivno poništavanje buke, a sa tri mikrofona visokog SNR (odnos signal-šum), Galaxy Buds2 Pro prate i eliminišu više spoljnih zvukova — čak i meke zvuke poput vetra. Nove Samsung slušalice nisu pogodne samo za slušanje muzike, već su i besprekorno rešenje za poslovne ljude i studente kojima je potrebna maksimalna koncentracija. Poboljšanja od 40% u odnosu na prethodni model osiguravaju da čujete samo ono što želite, a istovremeno poništava nepotrebnu buku.

  Kada treba hitno da se javite na telefonski poziv, Buds2 Pro se neprimetno prebacuju na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Njegova opcija Auto Swithc pruža jednostavnu tranziciju s jednog sadržaja na drugi.

  Saznaj više:
  Povezani članci: