Transformišite svoju energiju na Astro Healing radionici koja spaja Theta Healing i ples

Radionica će se održati na obroncima Fruške gore, u nedelju, 30. juna, u idiličnom ambijentu vile Zora Home.
19.06.2024.
RECOMMENDED

Feels like summer. Da, osećamo dolazak leta na svojoj koži! Možda ste mislili da je za savršeno letovanje dovoljno imati sređeno telo, preplanuo ten, novi kupaći kostim, uredne pete i nokte, te besprekornu epilaciju. Ali, šta je sa našom unutrašnjom energijom, sa onim suptilnim, a nevidljivim aspektom kojim zračimo i privlačimo? Kako možemo osvežiti, poboljšati i negovati našu harizmu, stilizovati je i unaprediti kao što radimo sa fizičkim izgledom? Da li vaša spoljašnja lepota i uglađenost oslikavaju unutrašnju?

Ukoliko želite da ova dva aspekta svog bića dovedete u harmoniju, mi smo otkrili letnju Astro radionicu koja će to pokušati da vam omogući.

b0b104aef9cb36ec4d08a99a92d33561

ASTRO RADIONICA – ISCELJENJE VENERE

Da li ste znali da naša natalna postavka Venere igra ključnu ulogu u tome koliko lakoće, zadovoljstva i ljubavi privlačimo u životu? Ako ne znate šta vaša Venera govori o vama, pročitajte u prethodnim tekstovima.

Baš ona zadužena za utisak lepote, zadovoljstva i prijatnosti koji ostavljamo na druge. I zamislite, postoje razni energetski alati, metode i tehnike koje pomažu da se ta astrološka Venera kalibriše, našteluje i podesiti da efikasnije privlači ono najbolje za nas, i da se aktivira njen maksimum, za ono što ona simbolizuje u vašem životu, a to su najpre osećaj bliskosti i nežnosti prema sebi i drugima, skladni odnosi, seksulanost i sposobnost da primamo izobilje u životu.  

Venera simbolizuje našu sposobnost da kreiramo i uživamo u lepoti, skladnim odnosima, senzualnosti i izobilju. Ako ne znate šta vaša Venera govori o vama, vreme je da to saznate. Postoje različiti energetski alati, metode i tehnike koje mogu pomoći da se vaša astrološka Venera kalibriše, našteluje i aktivira na način koji će vam omogućiti da iskoristite njen maksimalni potencijal. Na taj način možete privući najlepše stvari u životu i uživati u harmoniji sa sobom i drugima.

Upravo jedna takva radionica, a zapravo iscelionica, gde će se upotrebom raznih energetskih alata i alata tehnologije svesti, poput theta healiga, timeline healing-a otkloniti energetske blokade koje te drže podalje od više lepote, više zabave, više lakoće u životu.

Astro healing radionica pod nazivom Radionica isceljivanja Venere, pruža vam priliku da, uz pomoć raznih energetskih alata i tehnika, uklonite energetske blokade koje vas sprečavaju da živite život pun lepote, zabave i lakoće.

Radionica će se održati na obroncima Fruške gore, u nedelju, 30. juna, u idiličnom ambijentu vile Zora Home.

Snapinsta.app 443844624 432152256205872 6766852833271182561 n 1024
Snapinsta.app 437104493 1133991651065110 2415556533437190822 n 1024

Tokom celodnevnog retreat-a, dva profesionalna astrologa Marko Kebert master Reikija učitelj dubokog PEATa i Timeline healinga hipno regresoterapeut i Jelena Milićević Astro Choach koji če vas voditi kroz proces otkrivanja izazova vaše natalne Venere i pomoći vam da prevaziđete izazove kroz duboki energetski rad.

Cilj je da oslobodite sve emocionalne, mentalne i energetske blokade koje vas sprečavaju da iskoristite pun potencijal vaše Venere.

AKTIVNOSTI NA RADIONICI

Kako bi se upoznali sa izazovima natalne Venere i pomogli sebi da prevaziđete izazove i da kroz duboki energetski rad otpustite energetske blokade i iskoriste maksimum svoje Venere. Jedna od metoda oslobađanja strasti i lepote Venere jeste i svesno plesanje, gde ćete promrdati svoju sakralnu čakru, a bogami i kukove i uz specijalno pripremljenu muziku, čitaj zvučne frekvencije, i sve to pored bazena (jer leto je, pobogu) uz pažljivo odabranu klopu i piće. Evo ga i datealjan plan koji vas očekuje na radionici.

cda3d5e0461954f903c2392188dedc59
  • Uvod u astrološke uticaje Venere

Tokom prvog dela radionice, stručnjaci će vam objasniti kako vaša natalna postavka Venere utiče na različite aspekte vašeg života. Naučićete o tome kako Venera oblikuje vašu sposobnost da privlačite ljubav, lepotu i zadovoljstvo, i kako možete koristiti njen potencijal za poboljšanje vaših odnosa i lične sreće.

  • Theta healing sesija

U drugom delu radionice, prisustvovaćete sesiji theta healing-a, tehnike koja pomaže u otklanjanju duboko usađenih emotivnih i mentalnih blokada. Kroz ovu metodu, bićete vođeni u stanje duboke meditacije gde ćete moći da identifikujete i oslobodite blokade koje vas sprečavaju da ostvarite svoj puni potencijal u ljubavi i životu.

  • Timeline healing

Nakon toga, radionica će uključivati i sesiju timeline healing-a. Ova tehnika vam omogućava da se vratite u prošlost i identifikujete ključne trenutke koji su oblikovali vaša uverenja i iskustva vezana za ljubav i zadovoljstvo. Kroz ovu metodu, moći ćete da transformišete negativne obrasce i otvorite sza nove, pozitivne mogućnosti.

ASTRO
  • Svesno plesanje

U trećem delu radionice, imaćete priliku da učestvujete u svesnom plesu, gde ćete kroz pokret osloboditi svoju sakralnu čakru i pokrenuti kukove. Ovaj ples je dizajniran da vas poveže sa vašom senzualnošću i vitalnošću, uz specijalno odabranu muziku koja odgovara zvučnim frekvencijama koje podstiču harmoniju i energiju.

  • Opuštanje i meditacija pored bazena

Posle aktivnih sesija, uživaćete u relaksaciji pored bazena, gde ćete imati priliku da se opustite uz meditaciju i uživate u lepoj atmosferi. Ova aktivnost će vam pomoći da integrišete sve što ste naučili i iskusili tokom dana.

  • Zdrava i ukusna hrana

Celokupno iskustvo upotpuniće pažljivo odabrana hrana i piće, koja će biti dostupna tokom čitavog dana. Fokus je na zdravim i ukusnim obrocima koji će vam dati energiju i podržati vaše telo u procesu isceljenja.

34de11b40c2d06247555e85cf72849f4

Ako osećate da vas ova radionica privlači i rezonuje sa vama i vašom Venerom više detalja i prijavu pronađite putem direktne poruke na Instagram profile: astrofashionbyjelenam ili astro.kebstart.

Foto: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: