Lets talk about sex baby: Seksualni APETITI po horoskopskim znacima

17.06.2024.
RECOMMENDED

Možda je seksualnost, kao čvorište razumevanja samih sebe, svojih želja i potreba, osećaja, ponašanja, pa i motiva, ali i dubokog razumevanja naših odnosa sa drugima, još uvek velika enigma i za samu nauku.

Veliki broj astroloških faktora određuje kompleksni i višeslojni fenomen seksualnosti. Jer seksualnost nije samo vezana za telesni nivo, i seksualno ponašanje, već je takođe vezana za naše svesne ili podsvesne želje, čežnje, fantazije, dakle za naš mentalni nivo, a svakako je umrežena i sa našim osećanjima, dakle emotivnim nivoom. Multileyer, kao tortica.

VENERA JE KRIVA ZA SEX & TURN ON.

Tako planeta ljubavi, lepote, senzualnosti, izobilja (pa i obilatog potomstva), Venera ili Afrodita u ženskim natalnim horoskopima najviše određuje ne samo lepotu, nego i seksipil ženske osobe. Dok borbena planeta Marsa u muškim natalnim horoksopima najviše određuje muškarčev libido i želju, ili što bi Lana Del Rey rekla burning desire, energiju i žar kojim on gori, odakle se bori sa suparnicima za nju, za nju za koju diše i za kojom uzdiše.

Za svojom Venerom, za koju bi kao svaki ratnik i umro, pa čak i ubio. A sa druge strane, baš ta astrološka kuća smrti, osma kuća, je istovremeno i kuća seksualnosti, kao i transformacije. Upravo u jedinstvu te osmice krije se snaga same kundalini kreativne energije, koja je satkana baš kao i DNK od dva lanca, od energetskog kanala Ide i Pingdale. Osma kuća natalnog horoksopa ukazuje na naše strahove, prelaze, ambise i dubine, baš kao što su tu smeštene i naše seksualne želje, koje su često duboko podsvesne, pa čak skrivene i od našeg svesnog (Sunca). Stoga je, za one naprednije poznavaoce astrologije od posebne važnosti za otkrivanje simboličnih slika koje opisuju nečiju seksulanost važan i sam vladar 8. polja, kao i polje u koju je ta planeta, vladar 8. polja otišao.

Ako bismo stvari krajnje pojednostavili, u muškom horoskopu stoga, Mars, opisuje muškarčev libido i mušku seksualnu energiju, dok u ženskom horoskopu Mars predstavlja njenog animusa, mušku energiju kojoj ona kao idealu teži ili koju projektuje ili za kojom traga u partnerima. 

Obrnuto, Venera u ženskom horoksopu predstavlja njenu žensku seksualnu energiju i njen seksipil, dok u muškom horokopu predstavlja njegov “ideal” žene, ili njegovu potisnutu žensku energiju, animu, koju on projektuje na svoju partnerku kao očekivanje ili za kojom on traga.

Evo na šta ukratko pozicije Venere po znacima u natalnom horoksopu ukazuju vezano za seksulanost i koji uređaj je idealan tokom mastrubacije.

ezgif.com video to gif converter2

OVAN.

Nosioci ove Venere mogu biti vrlo strastveni, šarmantni, temperamentni, vrlo dinamični, pa čak i skloni čestom flertovanju, menjanju partnera, pa i pravljenju ljubomornih scena. Venera u Ovnu je u svom izgonu, pa stalno nedostaje tolerantnosti, nežnosti i ženstvenosti, jer je ovde u muškom znaku pod ingerencijom Marsa. Tako da ovim devojkama nije problem da prve priđu momku, iniciraju flert ili prve krenu u “akciju”, ili na neki način “obuku pantalone” u vezi. Intenzitet strasti je negde važniji od samog trajanja – često strasti brzo izgore u ljubavnom žaru u ovom vatrenom znaku Ovna. Seksualnost, kao i namere, želje su ovde vrlo jasne i transparentne. Baby what you see is what you get.

pp3

TIANI 3 – Omogućava kontrolsanje senzacije

BIK.

Venera je u svom sedištu u Biku. Što bi mladi rekli vrh. Ona je senzualna, erotična, okrenuta svim telesnim uživanjima. Ona je izmislila afrodizijake i prva unela hranu u krevet. Sva čula su joj bitna, posebno ukus i miris. Uživa u seksu potpuno se predavajući svom partneru. Obline su često jako naglašene, a erogene zone osetljivije nego kod drugih znakova, posebno usne i vrat. Bilo da je to da sa lakoćom privlači i troši novac na luksuzne stvari, ona zapravo želi da njen ljubavni život bude ta luksuzna all inclusive oaza za nju i njenog partnera. “I am a material girl” rekla bi Madonna. Ovo je najplodnija pozicija Venere. Ona je verna, odana i teži stabilnim odnosima, sve dok neko ne baci jabuku sa natpisom “najlepšoj”. Jako joj je bitna sigurnost u odnosu, i osećaj pripadanja, da zna da je potpuno “njegova”. Ona je najspretnija kuvarica, samo pssst da se druge venere ne uvrede.

pp4

LELO TIANI Harmony – Četiri moda za zadovoljstvo

BLIZANCI.

Ona je jako zaljubljive prirode. A kao da je glavni bedak, da baš kad upozna nekog bitnog se često pojavljuje istovremeno još jedna osoba. Ove osobe su veoma open minded, otvorene i komunikativne i negde žele da ih zavedete rečima. Da ih osvojite intelektom, da im doskočite, pa sve i da su veoma pričljive, ponekad i brbljive da im tim britkim komentarom, poremetite tok misli, tako da posle toga samo misle o vama. Ako želite da uđete u vezu sa njima morate biti britkog uma i jezika i dobro obavešteni. Bilo kakva vrsta partnerovih predrasuda ovde im je veliki turn off. Možda i bitnije od seksualnih vratolomija im je da ih partner razume. Sklone su avanturama, a njihov šarm je nadaleko poznat kao neodoljiv. Najveći strah sažet u stihu: Will you still love me when I am no longer young and beautiful, will you still love me when I got nothing but my aching soul.

pp5

LELO SORAYA WaveStimuliše G tačku i klitoris istovremeno

RAK.

Porodična, nežna, posvećena, umiljata, mekana, senzitivna, osećajna, brižna. Malo li je. Možda više od samog seksa, ona voli predigru, dodire, razmenjivanje nežnosti. Poljupci su sočni, nežni. Dodiri su pažljivi, suptilni, kružni. Privlače je takođe nežni, ozbiljni porodični partneri koji imaju nameru da sa njom stvore dom, porodicu. Ona možda više od seksa, želi da osnuje porodicu, a seks je svakako neizbežan stepenik ka tome. Treba joj puno poverenja u partnera pre toga i kao da joj je potrebna uvek neka dodatna garancija da je to to. Nije li vođenje ljubavi, najpre akt ljubavi, povezivanje duša i deljenje zajedničkih emocija, pre nego neki sport ili samo razmena strasti. Ona prosto mora da bude zaljubljena da bi se nekom predala.

pp1

LELO SILA Cruise – Polako dovedi do vrhunca

Snapinsta.app 412380376 17907116657872644 2354767701814937929 n 1080
Snapinsta.app 412318175 17907116666872644 543097690235194458 n 1080

LAV.

Nije nikakva tajna, da žene sa Venerom u Lavu žele da budu u centru pažnje, te one spontano i lako plene svojom harizmom i seksulanošću, privlačeći specijalnu pažnju ne samo, tog jednog željenog muškarca, nego apsolutno svih muškaraca. Ona se tom pažnjom hrani. Kao i svaka maca, voli da se mazi. Ona je ta koja zna definiciju sjaja, i kako da pokloni nežnost i strast u savršenom odnosu. Takođe, zna kako da svoje suparnice baci u senku. Zapravo u njenom kosmosu kao da suparnice ni ne postoje, jer je ona sebi klasa iznad, puna samopouzdanja, samouverenosti da je svakome kome je dala priliku da dodje do njenih “tajnih odaja”, zauvek jedna jedina i posebna. Ona zna kako da dodje do svog zadovoljstva, čak može da bude i bossy u krevetu, kako bi od partnera dobila to što želi. Jer jasno zna šta želi.

pp6

LELO ENIGMA – Dopire duboko za orgazam koji će vas obuzeti

DEVICA.

Kao da se rodila sa nekim posebnim osećajem stida, te pubertet kada njena lepota postaje i drugom polu očigledna, često postaje neprijatan period gde bi najpre da se sakrije od svoje ženstvenosti i lepote. Jer je Venera u Devici u padu. Ona je odana, pažljiva, posvećena, suptilna, diskretna i nadasve skromna čak i previše. Ona voli da je korisna i potrebna i veliku svrhu vidi u služenju drugima. Upravo to, čini da i samu ljubav i prateće strasti u krevetu nekad doživi kao svoju dužnost, gde kao da po defaultu tuđe uživanje stavi ispred svog. Kao da dugo samu seksualnost doživljava kao nešto grešno i zabranjeno, i godinama pokušava da se oslobodi stida koje ima vezano za svoje telo. Ovde je velika lekcija da se nauči bliskost sa sobom, i da se da sebi dozvola za uživanje, i primanje uživanja. Često ima uverenje da je neprimetna i obična, iako toliko računa vodi da sve na njoj od njeng stila i tela bude besprekorno.

pp7

LELO DOT – Stimulacija klitorisa i drugih erogenih zona na telu

VAGA.

Venera je u Vagi u svom sedištu, te ova pozicija ukazuje da ove osobe jako teže skladnim i harmoničnim odnosima i da ljubav i partnerski odnosi imaju visoko mesto na lestvici vrednosti. Top shelf. Ove osobe su estete i cene lepe manire. Primitivizam svake vrste ih zgražava, tako da su osetljive na psovke i bilo koje otrcane načine udvaranja. One u javnosti deluju uvek sređeno, elegantno i njihova lepota je očarajavajuća za suprotni pol. Često su i kroz outfit usklađeni sa partnerom. U njima leži ogromna potreba za ljubavlju, prihvatanjem i nežnošću. Kao da se u seksulane odnose mogu upustiti jedino ako nekoga zaista vole. Ponekad im je jako teško da budu srećne kada su single. Često iz ogromne želje da budu voljene, mažene i pažene teško mogu da budu same. Veoma su kreativne, domišljate i posvećene u seksu, pa čak i frivolne, ali nekad zbog velike želje da udovolje partneru svaki način, odlaze od sebe.

pp8

LELO SORAYA 2 – Kombinacija snage i preciznosti

ŠKORPIJA.

Ovo je najprivlačnija, najfatalnijja i najerotičnija pozicija Venere. Čak i ako nije najlepša, ona ima taj factor X, tu harizmu. Femme fatale. Ona traži moćnog muškarca kojeg kad osvoji će njoj dati osećaj lične moći. Ako faraon vlada egiptom, a Kleopatra faronovom milošću, ko zapravo runs the world? Ona je jako strastvena, toliko da često pomeša ljubav i sex. Kao onaj stih you f*ked me so good, that I almost said I love you. Kad se zaljubi postaje opsesivna, posesivna i vrlo ljubomorna. Najviše je zanima intenzitet ljubavi, više nego trajnost ili vernost. Privlače je opasni partneri, ili vodjenje ljubavi na opasnim mestima, mestima gde mogu biti uhvaćeni, basted, ili opasne situacije. Kao da je i sam sex pa i ljubav ukusnija, i slasnija, ako je začinite bar sa malo bola. Tako da im S&M igrice ili neke igre dominacije u krevetu, nisu strane, ali im svakako golicaju maštu.

pp9

LELO SONA 2 Cruise – Nežni sonični talasi

Snapinsta.app 411153591 17906607014872644 85957916261979851 n 1024

STRELAC.

Ima li šta uzbudljivije od Venere u Strelcu. Ona zrači dobrim raspoloženjem, osmehom, toplinom i kao da je uvek otvorena za flert. Ona je toliko spontana, da niste ni primetili da ste već posle par razgovora postali opčinjeni njenim šarmom, te uleteli u  avanturu, jer kako odeleti, kako? Ova Venera često označava ljubavi i avanture na putovanjima, ili ljubavi sa strancima ili sa partnerima koji sz druge rase, boje kože, religije. Ona obožava zabavu, uzbuđenja, i sve novo, neistraženo je fascinira. Isto važi i za krevet. Too much love will kill you – rekao bi Fredy. One vole da vode ljubav na otvorenom u prirodi, na napuštenim plažama i da eksperimentišu sa raznim prostorima, koji jesu neuobičajeni za vođenje ljubavi. Dok su druge Venere opterećene Mr. Right-om, ova Venera je otvorena za Mr. Right Now.

pp4 1

LELO TIANI Harmony – Ima dva motora koji rade sinhronizovano

JARAC.

Ona je često i tradicionalna, i nije otvorena za neke “opuštene” šeme i varijante, te ako niste strpljivi, ona će svakako sačekati nekog novog, jer ona zna da joj vreme ide na ruku, i da je sa godinama sve više zrela, i kao vino lepša. Ona traži nekoga “na duge staze” sa kime će da stari, a nikad ne ostari. Zapravo ona želi vaše poštovanje, i ako to oseti, spremna je na sve. Zapravo joj treba vremena da istraži svoju seksualnost i otkrije i bez osećaja stida najpre sebi, pa tek onda partneru prizna, šta je zapravo najviše uzbuđuje. Kad nađe “onog pravog”, koji je stabilan, postojan, i kome može da veruje, postaje krajnje predana, verna i sva ta njena početna suzdržanost, stid i nepoverljivost se tope kao pahulja na dlanu.

pp2

LELO ORA 3 – Simulator oralnog seksa

VODOLIJA.

Ako ste ikada poželeli da u partnerki pronađete ne samo ljubavnicu, nego i prijatelja, drugarčinu, na pravoj ste adresi. Ova Venera je vamp, skroz otkačena, nepredvidljiva, van svih šablona i očekivanja, bez predrasuda i u svojim pogledima na seksulanost i veze, mnogo ispred svog vremena. Ona voli da eksperimentiše u seksu, al joj je jako važna i sloboda, i da ostane nezavisna. Ona razume sve vaše seksualne fantazije i otvorena je za sve novotarije. Nekada može da ima i više paralelnih veza, a može da bude i u odnosu poznatom kao friends with benefits. Često partnere pronalazi preko interneta, društvenih mreža, preko prijatelja, na aerodromima dok putuje. Najgora stvar koja u krevetu može da joj se desi je dosada i predvidljivost. Bar jednom radi radoznalosti ili zabave probaće seks sa istim polom, ili sex u troje. Sex u avionu – why not? Sky is the limit. We found love in the hopeless place. Što luđe, to bolje.

pp10

LELO INA WAVE 2 – Simulira dodire prstima za G tačku i nežno masira klitoris

RIBE.

Od svih pozicija Venera je najviše nadahnuta, čitaj egzaltirana u Ribama. Ona je zanesenjak, idealista, koji je zaljubljen u samu ljubav, te je svuda i traži. Ona je duboko intuitivna, nežna, i sve oseća intenzivnije i suptilnije od drugih, i ima potrebu da udovolji partneru i da dosegne osećaj potpune predaje. Osećaj potpunog stapanja sa nekim, da u tom nekom potpuno nestaneš, jer dvoje postanu jedno. Zato za nju, seks mora da bude čista magija, ma rapsodija, rastapanje u drugom. Ona zna da svako zaslužuje ljubav i nežnost, i u pokušaju da svima pokloni bar delić te svoje ljubavi, često ispadne naivna, prevarena, iskorišćena. Za njom idu razne priče, a ona samo zna pratila srce i samo želela da se da i stavljala ljubav na prvo mesto. Za nju je i sama erotika, baš kao i sam život, umetnost. Često su i sami umetnici, ili ih baš umetnici zavedu, a na kraju sa njima, kao da sve ispadne baš komplikovano. A ona je zaista verovala u bajke i holivudske romantične klasike, nadasve zauvek i nepopravljivo veruje u ljubav uprkos.

pp4 2

LELO TIANI Harmony – Kao vibrator za parove

Foto: Promo, BURO.

Saznaj više:
Povezani članci: