Kylie Jenner spaja insekte i francuski manikir

    08.07.2024.
    RECOMMENDED

    Kyle Jenner nikada nije bila poznata po nail art-u. Baš suprotno, jedna je od poznatih ličnosti koja voli jednostavan manikir. Možda neki geometrijski dizajn ako je raspoložena za nešto malo drugačije, ali u suštini, to je to. Ipak, Kylie Jenner i njena poznata nail artistkinja za nokte Zola Ganzorigt nekako su uspele da popularizuju insekte u nail art-u i učine ga možda budućim mikro trendom za ovu godinu.

    HOW TO. Insekti & manikir

    Mnogi se pitaju, ali kako? Ukoliko želite možete odmah i sami da kreirate ovaj trend na svojim noktima, s obzirom na to da je veoma jednostavan, veseo i tipično letnji. U slučaju da termina nema, a želite da budete prvi koji će poneti gusenicu, bubamaru ili nešto treće na svojim noktima. U slučaju Kyle Jenner, ona je izabrala limun žutu boju za svoj french, a insekte je rapsoredila na svakom noktu drugačije. Dinamično i interesantno. Posebno ukoliko volite da budete drugačiji i ukoliko volite šarenilo. Ono što je na vama jeste da odaberete svoju boju, nežnu, veselu ili dramatičnu i da pronađete nalepnice sa insektima. U slučaju Kyle Jenner reč je o iscrtanim insektima, ali verujemo da za prvu pomoć možete da počnete sa ovim principom.

    5e1134c1ad6ebe892760fdc6e5a9d614

    Kako biste i vi uneli deo ovog trenda u svoj izgled, ne morate biti profesionalac ili umetnik za nokte. Postoje jednostavni načini da postignete sličan efekat. Na primer, neon francuski manikir, koji se može kombinovati sa malim nalepnicama insekata, predstavlja jednostavan način da eksperimentišete sa bojama i oblicima. Ove nalepnice se lako mogu pronaći u specijalizovanim prodavnicama za manikir ili na internetu, a njihova upotreba je veoma jednostavna.

    Essie Yellows + Browns Nail Polish

    essie gel couture sunset soiree atlier at the bay front jpeg530

    Unghie Nail Art Stickers

    f93d0822953141fadbc139b41bb77acc

    Baza za lak za nokte GALAXY Diamond Infused Base Coat 12ml

    manikir

    Na stranu Kylie Jenner, insekt nail art je izazvao pravi mali modni preokret ovog leta, a sve zahvaljujući kreativnosti onih koji su inspiraciju pronašli u prirodi. Iako su nokti sa dizajnom cvetova ili srca klasični izbor za mnoge, dodavanje malih insekata kao što su bubamare, leptiri ili čak crvi, daje neobičan i jedinstven izgled.

    fd0f97609eb9b0e56374c3c6ebaf6e57

    Ovaj trend, koji se prvobitno pojavio na društvenim mrežama, brzo je postao omiljen među ljubiteljima mode i lepote, naročito nakon što su poznate ličnosti kao što je Kylie Jenner počele da ga nose.

    Foto: Instagram, Promo

    Saznaj više:
    Povezani članci: