Da li Barry Keoghan ima bolju beauty rutinu od svih nas?

    09.10.2024.
    RECOMMENDED

    Obožavamo Barry – ja Keoghana. Zavoleli smo ga u filmu Yorgosa Lanthimosa Ubistvo svetog jelena, pa u Duhovima ostrva, pa Saltburnu, kada je postao internet senzacija. Šira javnost poznaje ga kao dečka Sabrine Carpenter i zvezdu spota za njenu pesmu Please Please Please, a mi se radujemo zbog toga što ćemo ga gledati i u nadolazećem filmu Peaky Blinders. No, ono što nam nikad nije palo na pamet jeste to da ćemo o njemu razmišljati kao o beauty influenseru (iako je ove godine bio deo fenomena Hot Rodent Boyfriend)

    No, kada je Nilam Holmes (kozmetičarka koja se brine o koži mnogih celebrity zvezda) otkrila sve tretmane lica kojima se Barry podvrgava vrlo religiozno u poslednje vreme, kao i njegovu svakodevnu beauty rutinu – rešili smo da je kopiramo jer glumac, kako sam priznaje, nikada nije imao bolju kožu u životu.

    Tretmani lica kojima se podvrgava Barry Keoghan

    EmFace za toniranje i podizanje lica. Kozmetičarka Holmes ovaj tretman ističe kao odličan za glumce koji žele da smanje fine bore i linije, ali ne žele da rizikuju gubitak ekspresije lica koji dolazi s injekcijama protiv bora (kao što je Botox).

    Ultraformer je jedan od omiljenih tretmana Barrryja Keoghana za zatezanje i stimulaciju kolagena – odličan je za smanjenje podočnjaka i otoka ispod očiju, koji su genetski i mogu da izgledaju kao umor.

    barry keoghan koza skin

    Collagenwave, Barry Keoghan koristi za stimulaciju kolagena i zatezanje kože.

    Tu je i Skinpen za bolju tekturu kože, koji kombinuje sa ExoCoBio AsCe plus Slvr egzosomima. Nauka o egzosomima je nešto slično terapiji matičnim ćelijama, a podstiče komunikaciju među ćelijama i regeneraciju kože.

    Tu je i Lumecca za pigmentaciju (IPL tretman), i na kraju Alma Clear Skin laser za tretiranje akni.

    Beauty rutina Barry-ja Keoghana kod kuće:

    Rutina koju Barry Keoghan praktikuje kod kuće uključuje mešavinu proizvoda iS Clinical (mnoge poznate ličnosti obožavaju Active Serum), te Puromist Skin sprej, CellDerma preparat od Dr. Deva Patela i prilagođene mešavine koje kozmetičarka Barry-ja Keoghana sama pravi. Završni korak? NAD+ injekcije brenda Vaion i Nuchido NAD kapsule. NAD (nikotinamid adenin dinukleotid) je velika je stvar u oblasti podmlađivanja, a deluje tako što prenosi elektrone između molekula i odgovoran je za metaboličke reakcije koje stvaraju ćelijsku energiju. Takođe, usko je povezan sa pravilnim funkcionisanjem cirkadijalnog ritma.

    Fotografije: Instagram

    Saznaj više:
    Povezani članci: