JBL Spinner BT – ipak se okreće!

  27.01.2024.
  RECOMMENDED

  Zamislite gramofon koji pruža bežičnu reprodukciju vinila bez žrtvovanja kvaliteta…E, pa sada više ne morate da manifestujete, jer to čudo tehnike zaista postoji! Aplauzi idu na adresu kompanije JBL čiji su majstori zvuka poput najveštijih alhemičara spojili gramofon s bluetoothom vezom. Klasičan audiofilski dizajn je gratis.

  Bilo da je reč o emotivnom povratku u mladost, hipsterskom trendu ili pasioniranom kolekcionarstvu vinil je u velikoj ofanzivi! Prognoze su nepodeljene, ta magična crna ploča definitivno ne ide nigde pa popularnost nostalgičnog formata prati i promocija gramofona. Tu nastupa ovaj brend, autoritet u svetu bežične reprodukcije zvuka.

  JBL Spinner BT Lifestyle II
  JBL Spinner BT Lifestyle

  Dođi kod mene da slušamo ploče… Uslov da izgovorite čuvenu rečenicu je iznos od 385 evra, koliko je potrebno da investirate u savremeni nosač zvuka brenda.

  U JBL znaju za princip less is more pa će vas Spinner BT lišiti raznoraznih kablova, što je vrlo zgodno ako patite od OCD poremećaja. Lagan za oči, elegantni dizajn sastoji se od aluminijumske ploče i ručice, crnog postolja sa zlatnim ili autentičnim narandčastim detaljima. I to bi bilo to.

  JBL Bluetooth 5.2 – nevidljiva moć plavog zuba

  Ono po čemu će Spinner BT biti poseban jeste konektivnost, jer se minimalistički gramofon lako uparuje s popularnim gedžetima – prenosnim zvučnicima i slušalicama. Za muzičke dinosauruse tu je i oldschool žičana veza, jer svestrani brend u rukavu ima analogni izlaz i integrisano pretpojačalo. Zlu ne trebalo!

  Reprodukciju omiljenih ploča u realnom vremenu prati i optički senzor brzine koji isporučuje adekvatnu visinu tona. U JBL-u su evidentno mislili na sve pa nožice minimalističkog postolja upijaju neželjene vibracije koje bi mogle da naruše kvalitet zvuka i pokvare doživljaj koji jedino vinil može da probudi.

  JBL Spinner BT orange

  Foto: JBL

  Saznaj više:
  Povezani članci: