Denim on Denim: Kako da nosite trend sezone kao Matthew McConaughey

  07.02.2024.
  RECOMMENDED

  Postoji canadian tuxedo – modna kombinacija koju je proslavio Bing Crosby, kada je poneo sako od teksasa uparen sa farmerkama, a postoji i teksaški teksas – kada se Matthew McConaughey dva puta u dva dana pojavi u denim on denim modnoj kombinaciji.

  Teksaški glumac je prošle nedelje boravio u Njujorku, kada je uslikan u jednom od najpopularnijih trendova sezone, denim on denim, ali koju je nosio na svoj način: teksas jaknu sa vunenim krznom, upario je sa ispranim farmerkama, uz braon kožne čizme.

  bing crosby Matthew McConaughey
  Bing Crosby

  Ako jedan glumac sa A liste dva puta zaredom pojavio u istoj kombinaciji, doduše menjao je majicu, šta vas sprečava da nosite ovaj trend, za koji smo ranije mislili da je dokaz nemanja ukusa (teksas na teksas bilo je nešto poput nošenja braon i crne u kombinaciji).

  Bilo da nosite teksas jaknu sa farmerkama, kao Matthew McConaughey, ili ubacujete druge zimske komade u ovu kombinaciju – džemper, plisirane pantalone, važno je da osnova bude teksas. Denim on denim možete nositi na posao, uveče u izlasku, u bar ili kad, ako sledite upustva iz knjige Matthewa McConagheyja, popijete brzinski espreso, s nogu, negde u centru grada.

  Počnite od osnova, a to je 5 odevnih komada ispod.

  remiks levis muska jakna
  Levi’s jakna, Remiks.com

  levis fashion friends
  Levi’s farmerke, Fashion & Friends

  bluza zara
  Zara majica

  tommy hilfiger mm
  Tommy Hilfiger čizme, Fashion & Friends

  zara beretka
  Zara, engleski kačket od flanela

  Fotografije: Pinterest, Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: