Šta vole da (po)piju celebrity ličnosti

Od Kendall Jenner preko SJP do Kate Hudson, mnoge celebrity ličnosti imaju svoje brendove pića.
22.01.2024.
RECOMMENDED

Davne 2006. godine, Danny DeVito pojavio se u emisiji The View nakon razuzdane noći s Georgeom Clooneyjem. Glumac je i dalje bio vidno pijan tokom gostovanja u emisiji, pripisujući svoje stanje limončelu. U najboljem marketinškom potezu svih vremena, DeVito je nakon te emisije lansirao vlastiti brend italijanskog likera od citrusa. Nažalost, danas je prestao s proizvodnjom i gotovo je nemoguće pronaći njegovo piće, ali zato su tu pića brojnih drugih poznatih ličnosti – čak i Sarah Jessica Parker ima svoje, iako je poznata po tome da retko pije.

Na pitanje novinara u Grub Street Journalu, govoreći o svom Invivo X, SJP Sauvignon blanc vinu otkrila je da voli i koktele, ali da, za razliku od popularnog verovanja, tokom snimanja serije Seks i grad nije pilsa Cosmo. SJP nije jedina glumica ili celebrity ličnost koja ima svoje piće, zapravo ima ih na stotine, a mi izdvajamo sedam bendova poznatih ličnosti koji se nama dopadaju i pića koja oni, ali i mi volimo da pijemo.

SARAH JESSICA PARKER

Glumica je udružila snage sa kompanijom Invivo sa Novog Zelanda u kreiranju linije vina koja će nositi njen individualni pečat. Glumica se postarala da ova saradnja ne bude puko spajanje dva velika brenda, glumačkog i vinskog, već je ušla u vlasničku strukturu novozelandske vinarije.

CELEBRITY

KENDALL JENNER

Ovo je jedan od omiljenih celebrity brendova pića na svetu. Kendall Jenner lansirala je Tequila 818 u maju 2021. godine, a već u prvih 7 meseci poslovanja prodala je 136 000 kutija tekile, koja je tada postala najprodavanija tekila u Sjedinjenim Američkim Državama. Tako je do danas.

CELEBRITY DRINKS kendall jenner

KATE HUDSON

Inspirisana uspomenama na druženje sa prijateljima u bivšem stanu Hadsonove na King Streetu u Njujorku, nastalo je još jedno celebrity piće, King St. Vodka, kao poziv za sve da se okupe uz koktel, podele svoje priče i slave život.

CELEBRITY DRINKS

CAMERON DIAZ

Zajedno sa preduzetnicom Katherine Power, naša omiljena celebrity persona – Cameron Diaz pokrenula je brend belog vina pod nazivom Avaline. Vino je i veganski prihvatljivo, jer je napravljeno od organskog grožđa i bez nepotrebnih aditiva.

celebrity drinks 7

MATTHEW MCCONAGHY

Glumac je odavno ušao u svet alkohola – prvo se udružio sa brendom Wild Turkey kako bi lansirao Longbranch Bourbon, burbon iz Kentakija izoštren sa teksaskim meskitom i drvenim ugljem hrasta.

CELEBRITY DRINKS 7

JENNIFER LOPEZ

Jennifer Lopez napravila je pića kakva sama voli da pije – osvežavajuća i sa malim procentom alkohola. Delola Spritzes, jedno od najnovijih celebrity pića, ukusno je, gluten free i ima samo po 107 kalorija.

CELEBRITY DRINKS 10

SNOOP DOG

Reper ima svoj brend pića Indoggo, a u pitanju je jedno od omiljenih celebrity, ali i necelebrity pića – džin.

SNOOP DOG CELEBRITY

Fotografije: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: