Pretraga

Pinterest u stvarnom životu: Uselili bismo se u ove kućice

Tekst: BURO.

Možda ste primetili da naše travel preporuke u poslednje vreme naginju ka kolibama i oazama mira u prirodi. Ako vam ne treba takav beg od svakodnevice, budite slobodni - ispravite nas. Ipak, ako je verovati Booking-u i trendovima u putovanjima koje nam nova godina donosi, ovaj pravac nastaviće da buja. Ako nas pitate, i više od toga: u trouglaste kolibe sa Pinteresta bismo se rado uselili.

Pinterest u stvarnom životu: Uselili bismo se u ove kućice (фото 1)

Napravili smo izbor najlepših koliba od stakla koje se savršeno utapaju u prirodu, a ako u vama čuče nepopravljivi avanturisti - nije kasno da ostvarite dečiji san i odsednete u ovim kućicama na drvetu. Najbolje od svega je što se ovakve kućice iz saved foldera nalaze bliže nama nego što na prvu možete pomisliti.

Pinterest u stvarnom životu: Uselili bismo se u ove kućice (фото 2)

Konkretno, možete krenuti od Zlatara za koji imamo poseban vodič. Svedena skandi estetika koja prati ove kolibe, obavezni kamin i pogled na beskrajne narandžaste krošnje je jednačina koja nepogrešivo radi.

Pinterest u stvarnom životu: Uselili bismo se u ove kućice (фото 3)

Iako možda deluje kao još samo jedan prolazan travel i lifestyle trend i super pozadina za snimanje reel-a, čvrsto verujemo da ove kuće tek hvataju zalet i da ćemo tek gledati neke čarobne enterijere u kojima bismo mogli sebe da zamislimo mnogo duže od jednog vikenda.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor