Sledeće godine otvara se najveći šoping centar u regionu, pogledajte o kakvom projektu je reč

  12.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/wf_galerijaj_cover.jpg

  Naša prestonica sledeće godine će moći da se pohvali sa novim, ozbiljno dobrim shopppng centrom! Galerija Belgrade biće najveći tržni centar u Beogradu, sa ukupnom površinom od neverovatnih 300.000 kvadratnih metara (!), uključujući nadzemnu površinu od 143.000 kvadratnih metara. Radovi brzo napreduju i otvaranje se očekuje u 2020. godini. Centar će na jednom mestu predstaviti novi, objedinjeni koncept porodične zabave. Osim toga, otvaranje će označiti i premijerni dolazak brendova sa kojima se do sada nismo susretali na domaćem tržištu, što čekamo u niskom startu.

   

  Ono po čemu se Galerija Belgrade dodatno izdvaja jeste njen jedinstveni dizajn. Projekat zgrade radila je renomirana međunarodna arhitektonska kompanija RTKL, čiji su inženjeri u svom radu bili inspirisani Beogradom i ovim projektom uspeli su da prenesu šarmantni duh našeg glavnog grada u specifično okruženje.

   

   

  «U tržnom centru u ponudi će biti oko 250 lokalnih i internacionalnih brendova! »

  Ogromna staklena kupola na vrhu zgrade stvara poseban osećaj kupovine na otvorenom, a transparentne površine sa pogledom na Savu pružiće utisak povezanosti sa okruženjem. Takođe mreža aleja u zgradi nosiće nazive beogradskih ulica, a prodavnice će biti tematski podeljene u nekoliko različitih zona – Lux Street, u kojoj će se nalaziti klasični i luksuzni brendovi, High Street, koja će obuhvatati modernu i šik garderobu, kao i Arcade and Laneways, gde će biti smeštene radnje namenjene mladima i ljubiteljima neformalne odeće. Bez sumnje, na ovom mestu biće pravo uživanje obavljati svoju kupovinu, ali ne samo to. Raduje nas i činjenica da će Galerija Belgrade pružiti i pregršt zabavnih aktivnosti, pa verujemo da će u rekordnom roku postati omiljeno mesto za susrete.

   

  Galerija Belgrade će osim maloprodajnih objekata, sadržati i veliki bioskop (prostiraće se na više od 4.000 kvadrata) sa 12 sala, kao i prostore za rekreaciju i razonodu, sve sa četrdesetak kafića i restorana. Novi centar će zahvaljujući tim sadržajima predstavljati atrakciju kako za posetioce iz Srbije, tako i za brojne turiste. Jednostavno, svako će lako moći da pronađe sadržaj koji ga interesuje i koji je baš njemu namenjen, radujemo se gastronomskim užicima koji toliko velik broj ugostiteljskih lokala obećava! Radi se o svojevrsnom gradu u gradu.

   

   

  «Šoping centar sa radom počinje 2020. godine »

  Ovo mesto će pod jednim krovom obuhvatiti najbolju ponudu našeg grada kada je u pitanju moda, ali kad se govori o lifestyle sadržajima. Lagano počinjemo da se spremamo za otvaranje, ostavljajući mesta na našim šoping listama. Detaljnije pogledajte šta nas sve očekuje u Galeriji Belgrade na renderima koje vam danas predstavljamo. Vidimo se uskoro!

  Saznaj više:
  Povezani članci: