Da li je zelena plišana sofa najpopularniji komad nameštaja na Instagramu?

  23.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/zelena_sofa_cover.jpg

  Znate da volimo Instagram trendove, ova mreža pruža nam priliku da za vrlo kratko vreme vidimo sve moguće promene i tendencije od društvenih fenomena, preko mode, sve do dizajna. Obožavamo da povremeno zavirimo u stanove stvarnih ljudi i pogledamo kako su skockali svoj dom, a insta influenserke su sve zainteresovanije za tokove savremenog dizajna i vrlo vode računa o enterijeru (Rosie je živi dokaz za to).

  Tokom tog beskrajnog skrolovanja neki komad se toliko izdvoji da se pitamo da li je protiv zakona imati bilo šta drugačije?! Takva je situacija sa plišanom zelenom sofom koja se uselila u domove baš svih it devojaka koje drže do sebe.

  Iskreno, ne možemo ih kriviti (upravo u BURO. redakciji u Beogradu imamo jednu tamnozelenu) jer ovakva sofa svakom prostoru donosi notu elegancije, zelena boja se lako kombinuje, a neočekivano dobro ide i uz tamnije boje zidova kao što su teget ili tamnosiva.

  Kada je u pitanju nijansa, ona se najbliže može opisati kao boja smaragda. Boja dragulja oživeće svaki prostor, čak i u slučaju da nemate dovoljno prirodnog svetla u stanu. Deluje luksuzno i sofisticirano, a modeli su mahom masivni i udobni, ili oni retro linija koji igraju za mid century tim. Ukoliko se razmišljate o promeni u dnevnoj sobi, možda je vreme i da vi date šansu ovoj megapopularnoj sofi?

  Saznaj više:
  Povezani članci: