Volite LRNCE? Obožavaćete ove brendove!

  21.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/3_brenda_cover.jpg

  Znate da smo opsednuti estetikom brenda LRNCE: arty forme i nehajni potezi četkom su sve što sad želimo od detalja za dom.

  Odustajemo od minimalizma, polako zaboravljamo stroge linije u enterijerima i kopamo dublje… Naša tabla inspiracije puni se brendovima koji vešto balansiraju na tankoj granici umetnosti i komercijale. Njihovi radovi su prelepi, ali funkcionalni i ako se odlučite za neki komad u tom stilu vaš dom će sigurno dobiti novu dimenziju.

  Takođe, znate da nismo sebični, naravno da ćemo sa vama podeliti naša otkrića. Samo izvolite.

  Coco Ferandez

  Apstraktno, kreativno i jednostavno su tri reči koje opisuju rad španske umetnice Coco Fernandez. Posvetila se istraživanju koncepta nesavršenosti, a kao rezultat njenih promišljanja tu su grafičke i skulpturalne forme. Inspirisana je umetnicima kao što su Henri Matisse i André Derain, a izražava se kroz slikanje, keramiku, modu i fotografiju. Poigrava se i sa golotinjom, pokazujući tako da aktovi i keramika imaju mnogo više zajedničkih tačaka nego što bismo to isprva pomislili. Njene nežne kreacije lako su se nominovale za naš spisak „kupiti nekada“.

   

   

   

   

   

   

   

  Nadiia

  Ovo je ganc novi brend (postoji od 2018. godine) čija misija je da „otključa“ spiritualni, umetnički i taktilni potencijal naizgled običnih, svakodnevnih predmeta. Ukrajinska umetnica Masha Reva odgovorna je za prvu kolekciju keramike, ona je, slično kao i u svom modnom dizajnu, na tanjire i vaze aplicirala široke neprecizne šare.

  Keramika je ručne izrade, a korišćene su tradicionalne tehnike koje se prenose sa kolena na koleno. Prvu kolekciju su pre nekoliko meseci predstavile široj publici u okviru Salone Del Mobile u Milanu, a reakcije su bile odlične! Ove devojke ćemo držati na oku.

   

   

   

   

   

   

   

  Rrres

  Želite tepih koji je nešto više od podne obloge? Ako ste u potrazi za nečim razigranim, egzotičnim i drugačijim pogledajte rad studija Rrres. Studio je osnovao Javier Reyes dizajner iz Dominikanske republike. Sedište im je u Barseloni, dok se tepisi izrađuju u Meksiku – zanatlije ručno izrađuju tepihe u  limitiranim serijama. Osvojili su ljubitelje dizajna grafičkim motivima, ali i originalnim fotografijama (tepih i kaktus usred pustinje, yesss!). Uskoro se očekuje izbacivanje i prve linije keramike, dva meseca su proveli sa Meksikankama Mariom i Rufinom koje su u selu San Markos Tlapazola starim tehnikama izradile zdele, vaze i tanjire. Jedva čekamo!

   

   

   

   

   

   

   

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: