Dior je upravo pustio u prodaju futrole za vaše AirPods

  26.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/earpod_cover.jpg

  A mislili ste da imate sve što vam treba

  Dan koji smo svi čekali je stigao. Dior futrole za AirPods iz njihove pre-fall 2019. kolekcije puštene su danas u prodaju. Ok, možda niste baš vi čekali ovaj dan, i možda nemate baš vi AirPods, ali ako imate i ako ste se pitali kako ste ih do sada nosili bez futrole, Dior vam nudi rešenje. Najbolje koje možete naći.

   

  Futrole su kožne i dolaze u crnoj i sivoj boji. Nove boje će možda biti u prodaji u budućnosti ali za sada dovoljne su nam i ove dve opcije. Na prednjem delu se nalazi Dior logo izrađen u gumi a futola ima metalnu kopču koja omogućava da je zakačite gde god želite i osigurava da nikako ne izgubite svoje AirPods. I naravno da je svi vide!

   

  Uticaj tehnike na modu je ogroman i niko ne može da ignoriše inovacije koje se dešavaju. Ne postoji da birate između ta dva, pošto su moda i tehnika toliko isprepletani da je postalo nemoguće da ih razdvojite. Desilo se nekoliko velikih modno-tehnoloških momenata poslednjih godina koji su ostavili veliki uticaj na modernu kulturu. Samo se setite Beats by Dre slušalica. Ali ni one nisu imale ovoliki odjek kao AirPods. One su jednostavno promenile način na koji posmatramo slušalice. (A razmislite samo koliko su zastarele bluetooth slušalice koje su postale sinonim za suprotno od kul).

   

  Danas svi, od poslovnih žena i ljudi do klinaca u školi znaju da su slušalice sa gajtanima koji se zapetljavaju potpuno passé. Pa ako ste već u koraku sa trendovima dizajnerska futrola je sve što vam je potrebno. Hvala Dior.

  Saznaj više:
  Povezani članci: