Proglašena je pobednica nagradnog konkursa „Inspired by You!“

  30.11.2022.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/dzep_coverr.jpg

  Kada smo pre mesec dana sa Samsung timom započeli konkurs „Inspired by You“, nismo mogli ni da zamislimo koliko ćemo dobrih radova dobiti. Zamolili smo vas da kreirate originalni i funkcionalni dodatak za Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon i da na taj način izrazite sebe, svoju kreativnost i domišljatost. Nakon što je naš stručni žiri odabrao tri finalista, sada napokon imamo i pobednika.

  Članovi žirija, urednica Jelena Karakaš, grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro i fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, imali su težak zadatak da od tri finalna rada odaberu samo jedan koji će nositi titulu pobednika i sledećeg must-have dodatka za Samsung Galaxy Z Flip4. Odluka je tu, a naša dobitnica je Ljubica Marković. Njen rad koji predstavlja modernu kaiš futrolu za mobilni telefon, zadovoljio je sve uslove koje smo tražili: kreativnost, funkcionalnost i izvrsnu prezentaciju projekta. A možemo da kažemo i da je njen aksesoar za mobilni telefon pravi fashion statement.

  „Zadatak je bio uzbudljiv i zahtevan, ali uživali smo u proučavanju velikog broja prijavljenih radova. Bilo je veoma zanimljivih rešenja koja su u sebi spojila inovativnost i kreativnost bez granica. Rad koji je pobedio je aksesaoar koji je istovremeno jako praktičan, ali vrlo fashion. Radi se o modnom dodatku koji se lako može uklopiti uz svaki stil oblačenja, a pri tom je vrlo trendi“, rekao je naš žiri.

  Uspeli smo da uhvatimo pobednicu konkursa Ljubicu Marković i pitali smo je na koji način je kreirala ovo odlično rešenje za Samsung Galaxy Z Flip4.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1669821483681704.png

  Kako ste odlučili da se prijavite na Inspired By You konkurs? Šta vas je najviše privuklo?

  Najviše me je privukla tema konkursa, koja je bila formulisana kao kreativni izazov. Specifična forma telefona i fina estetika bile su mi inspirativni elementi za kreiranje rešenja koje će pratiti taj ton, a ujedno biti i praktično. Ovakav zadatak nije nešto na čemu imam prilike da radim svakodnevno, i vidim ga kao priliku za razvoj i testiranje kreativnosti.

  Koliko dugo vam je trebalo da osmislite ovo rešenje?

  Rešenje sam osmislila i razradila kroz tri nedelje, ali ne aktivno već uz druge projekte i tekuće obaveze koje sam imala. Dala sam sebi vremena pošto je bio duži rok za konkurisanje, da prvo razradim ideju, a onda i osmislim i iscrtam prateće priloge rešenja.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1669821483657932.pnghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1669821483630356.png

  Šta smo tražili od vas u konkursu „Inspired by You“?

  U nagradnom konkursu „Inspired by You“ želeli smo da nam predstavite svoje dizajnersko rešenje za jedinstveni dodatak. Samsung Galaxy Z Flip4 je mobilni telefon za koji je trebalo osmisliti ukras, a za konkurs su mogli da se prijave svi koji vole gadgete i tehnologiju, a pokreće ih kreativnost i imaju dobro oko za dizajn. Dodatak za mobilni telefon je mogao biti nešto što je fiksirano za mobitel (kaiš ili vezica), nešto u što se mobilni telefon može staviti (ruksak ili torbica) ili artikl koji služi za odlaganje telefona na neku površinu. I možemo reći da ste nas zaista oduševili sa kreativnim rešenjima i idejama! Prethodno smo dizajnirali jako kul dodatke za Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnim telefoom udruživši se sa modnim dvojcem MATES i Samsung timom. Reč je o fantastičnim dizajnerskim rešenjima sa specifičnim printovima, a sada se ovim dodacima pridružuje i kaiš futrola naše pobednice Ljubice. Čestitamo!

  Saznaj više:
  Povezani članci: