Samsung x Maison Margiela: Galaxy Z Flip će dobiti novo izdanje

01.11.2022.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/smsgxm_cover.jpg

U poslednjih nekoliko godina svedočili smo nizu originalnih saradnji modnih brendova i tehnoloških divova, ali u oko nam je posebno upao najnoviji Samsungov projekt

Samsung Galaxy Z Flip mobilni telefon dobiće još jedno trendi izdanje. Nakon uspešne saradnje sa Thomom Browneom i crossovera Galaxy Watch-a s MaisonOm Kitsunéom, ovog puta je na redu Maison Margiela.

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/1667297935130401.jpg

Sredinom oktobra Samsung je nagovestio crossover opisujući ga kao: „Predivno suprostavljanje najsavremenijoj tehnologiji i haute couture-u“ što odgovara opisu kuće čija je cela filozofija slavlje mode kao umetničkog izraza, a ne kulta ličnosti.

Na službenoj strani objavljen je i najnoviji teaser za dizajn Galaxy Z Flip telefona i čini se da se modna kuća odlučila za teksturu tkanine ukrašenu s ikonografijom koja je prepoznatljivi potpis Maison Margiele. Brojevi na dnu predstavljaju kategorizaciju proizvoda – broj 3 označava mirise, a 8 naočare, dok je 11 oznaka za modne dodatke. To bi moglo (ali ne mora) da znači da će se u saradnji, osim pametnog telefona, predstaviti i sat ili slušalice kako bismo mogli upotpuniti look.

Na Samsungovom sajtu i dalje stoji „coming soon“ pa ćemo zato datum izlaska kolekcije morati još da pričekamo, ali za sve vas koji volite Maison Margielu, ovo bi moglo biti vredno čekanja.

Saznaj više:
Povezani članci: