Pretraga

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Posle sporog starta godine (znamo, i nama se činilo da je januar imao 567 dana), ulazimo u onaj period kada se sve ubrzava i stiže do one tačke kada jurite brzinom svetlosti ali ne možete se tek tako prepustiti životnom karuselu i rizikovati da vam meseci tek tako nestaju. Ako ste ozbiljno mislili kada ste popunjavali listu odluka za doček nove godine, sada je vreme da primenite bar deo. Da bismo pomogli, sastavili smo vam listu “praznog hoda” i predlažemo vam podkaste koje možete slušati u tim trenucima. Na taj način ćete promeniti fokus, a na zabavan način saznaćete toliko toga i naučiti hrpu novih stvari.

Vreme je da se počastite i investirate u kvalitetne slušalice zahvaljujući kojima ćete biti spremni da u svakom trenutku kliknete "play" i prepustite se novim temama. Naša preporuka jesu Huawei FreeBuds 3 slušalice, prve bežične slušalice koje poseduju OpenFit dizajn koji doprinosi komfornijem korišćenju, kao i Active Noise Cancellation tehnologiju za aktivno poništavanje buke u okolini. Udobnost i sloboda koju vam pružaju bežične slušalice, uz vrhunski kvalitet zvuka, ne mogu se ni uporediti sa zapetljanim kablovima i „gađanjem pravog ugla“ da bi slušalice radile kako treba. Plus, ništa manje važno, od početka ovog meseca dostupna je nova boja - vatrenocrvena.

Sa tako dobro dizajniranim novim aksesoarom odjednom je sve slađe! Ovo su naši predlozi sjajnih podkasta, uvedite ih u svoju dnevnu rutinu.

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 1)

Girlboss Radio with Sophia Amoruso

Gde slušati: Savršeno je za pauzu tokom dana. Nekada ni ne premetimo koliko se iscrpimo u ofisu i kada osetite da vam produktivnost pada, rađe pauzirajte i preusmerite misli, poslovnim problemima vratićete se novom perspektivom i potencijalno pravim rešenjem. Plus, možete uvesti pravilo da podkaste slušate na putu ka i sa posla i tako ukrasti još malo vremena za korisne stvari.

Šta dobijate: Ovaj podkast će vam doneti karijernu inspiraciju u najširem smislu. Možete slušati kako je izgledao karijerni put devojaka kao što su dizajnerka Anine Bing, glumica i aktivistkinja Sophia Bush, ali i saslušati kako izgleda život posle karijere u porno industriji iz ugla Mie Khalifa. Različite teme i oblasti, usmeriće vam misli u sasvim novim pravcima i ponuditi drugačije shvatanje sveta oko vas.

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 2)
Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 3)


Bežično, klasično ili obrnuto punjenje – izbor je na vama!

Huawei FreeBuds 3 slušalice nude vam mogućnost punjenja na tri različita načina, a to su: klasično – korišćenjem kabla za punjenje; bežično – preko postolja za bežično punjenje, i obrnuto punjenje – korišćenjem pametnog telefona koji je za to kompatibilan. Samo pola sata klasičnog punjenja dovoljno je za 14 sati slušanja, dok uz bežično punjenje od pola sata možete slušati i do šest sati. Huawei FreeBuds 3 se takođe mogu napuniti korišćenjem Huawei pametnog telefona - sve što je potrebno da uradite jeste da ubacite slušalice u futrolu i prislonite je uz zadnju stranu telefona, na zonu za punjenje. Koji god način punjenja da odaberete, možete biti sigurni u to da će biti pune i spremne za korišćenje u bilo kom trenutku. Pored toga, testovi kompanije Huawei pokazuju da se futrola za FreeBuds 3 može napuniti do 70% za samo pola sata, korišćenjem USB Type-C kabla. Vaše je samo da odaberete neku od dostupnih boja i uživate u bezbrižnom korišćenju i kvalitetnom zvuku vaših omiljenih pesama. Huawei FreeBuds 3 možete pronaći u slobodnoj prodaji po ceni od 24,999 dinara.


Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 4)

Honey and Co: The Food Talks

Gde slušati: Dok pripremate hranu. Iskoristite vreme dok seckate, merite i mutite da čujete nešto novo.

Šta dobijate: Pregršt inspiracije! Da, tema jeste hrana, ali oduševiće vas razmišljanja i ideje žena koje danas kroje svetsku gastronomsku scenu. Gošće nisu samo vrhuski kuvari, već će serijal ugostiti i kritičarke, spisateljice, TV i radio voditelji… Zamišljeno je da se serijal završi 8. marta na Dan žena, tako da se možete uključiti i u real time slušati epizode.

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 5)
Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 6)


Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 7)

Gde slušati: U spavaćoj sobi, dok se spremate za spavanje. Idealan sadržaj za slušati dok upražnjavate rituale noćne nege, ili držite masku na licu.

Šta dobijate: Osim odličnih poslovnih priča, ispratićete sve o čemu se ovih dana priča u industriji lepote, ali takođe ćete saznati šta insajderi zaista imaju u svojim ormarićima u kupatilima.

Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 8)
Huawei bežične slušalice donose vrhunsko iskustvo slušanja: Uživajte u ovim podkastima (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor