Pretraga

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Nije lako ni u regularnim okolnostima, a kamoli u ovom new normal svetu gde je neizvesnost zapravo jedino što je izvesno: počinjemo od ponedeljka, prvog, posle sledećeg ručka, možda kad prođe ovaj haos na poslu… I počinjemo, počinjemo, počinjemo… Ali samo u mislima! Ne pomeramo se dalje od ideje, a posle svega nam ostaje samo neprijatan osećaj neuspeha i neadekvatnosti. Pa možda nam je sve vreme bila potrebna pomoć? Mali pametni uređaj koji će sve naše želje i planove držati u svojoj memoriji i pratiti naš napredak? Oh da! Huawei Watch GT 2 Pro je sat koji će zahvaljujući svojim naprednim funkcijama urediti naš život i pomoći nam da budemo bolja verzija sebe. Isprobali smo ovaj sat čim je stigao na naše tržište.

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 1)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 2)

Huawei Watch GT 2 Pro poseduje opciju za praćenje brojnih zdravstvenih parametara, kao što su: puls, nivo stresa i kvalitet sna...

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 3)

Huawei Watch GT 2 Pro povezuje se sa telefonom putem Bluetooth konekcije i Huawei Health aplikacije. Povezivanjem sa Huawei Health aplikacijom možete preuzeti pozadine za sat, uneti muziku direktno u sat i pokrenuti brojne druge funkcije. Kao i prethodni model i ovaj ima opciju za praćenje brojnih zdravstvenih parametara, kao što su: puls, nivo stresa i kvalitet sna. I to je sjajna tačka od koje bi trebalo poći na putu ka zdravijem životu, lako možete da ispratite u kakvom vam je stanju telo trenutno i da li dovoljno spavate, kako bi mogli da krenete u ispravljanje eventualnih problema.

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 4)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 5)

Među više od 100 različitih sportskih režima čije praćenje sat nudi, nalazi se 17 profesionalnih i 85 prilagođenih. Unapređeni Watch GT 2 Pro omogućava korisnicima više od 10 kurseva za trčanje, sa glasovnim smernicama (na engleskom jeziku). Zamislite to kao da imate svog ličnog trenera spakovanog u minijaturni prostor. Ako odlučite sami da vežbate, sat može da prepozna do šest tipova treninga i automatski vam se javi kada počne da prati vašu aktivnost. Kada vežbate Watch GT 2 Pro po vašem pulsu prati da li ste u fazi zagrevanja, ili ste već počeli da sagorevate kalorije i masti. Na svakih desetak minuta sat će zavibrirati kako bi vam dao znak da ste u dobrom ritmu. Mi smo se odlučili da ovo prevedemo kao ponosno “bravo” od trenera. Dodatni plus stiže u obliku opcije da se poveže sa slušalicama pa ne morate nositi i telefon u jutarnji džoging.

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 6)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 7)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 8)

Uz ovaj sat spokojno možete na pauzu bez telefona, da uživate u trenucima osame bez griže savesti što ste van polja notifikacija: dovoljno je da taknete sat i proverite da li je poziv ili mail dovoljno bitan da preknite svoj dnevni kofeinski ritual

Svi oni koji paze na izgled i vode računa o dnevnim odevnim kombinacijama (čak i ako se radi o treningu) obradovaće činjenica da postoji više od 200 različitih pozadina za sat, tako da vam se više nikada neće desiti da vam sat ne ide uz ono što ste planirali da obučete tog dana. U zavisnosti od ritma života kada je dizajn u pitanju možete birati između sportske i klasične varijante. Kućište je izrađeno od titanijuma i safirnog stakla, a zadnja strana je od keramike. Sportski model ima crni fluoroelestomerski kaiš, dok klasična verzija stiže sa kožnim kaišem.

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 9)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 10)

Kako dan odmiče, tako neke druge funkcije preuzimaju primat, povezivanjem sata i telefona možete omogućiti da vam na telefon stižu notifikacije o SMS porukama, mailovima, porukama na društvenim mrežama i slično. Sat poseduje i opciju obavljanja telefonskih poziva, uz zvučnik integrisan u kućište sata. Tako iz sportskog moda lako možete preći u poslovni, ili obaviti sve što imate po gradu istovremeno umreženi i na oprezu šta se dešava u ofisu.

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 11)

Ono o čemu ne morate da brinete kako dan prolazi jeste baterija - novitet je i mogućnost bežičnog punjenja. Huawei Watch GT 2 Pro zbog toga dolazi sa unapređenim punjačem, a pored toga može se puniti i preko pametnog telefona koji poseduje opciju obrnutog bežičnog punjenja. To je samo opcija za nedajbože jer na jednom punjenju baterija može da traje do dve nedelje (!). A zahvaljujući brzom punjenju samo 5 minuta na punjaču dovoljno je za 10 sati korišćenja!

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 12)
Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 13)

Od sportskog moda do poslovnog i nazad, ovaj sat uklopiće se u sve vaše obaveze i držaće vaš plan pod kontrolom 

Huawei Watch GT 2 Pro sat je uređaj zbog kog ćete napokon održati ono obećanje da počinjete sa vežbanjem u ponedeljak (фото 14)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor