Pretraga

Samsung x Maison Margiela: Galaxy Z Flip će dobiti novo izdanje

Samsung x Maison Margiela: Galaxy Z Flip će dobiti novo izdanje

U poslednjih nekoliko godina svedočili smo nizu originalnih saradnji modnih brendova i tehnoloških divova, ali u oko nam je posebno upao najnoviji Samsungov projekt

Tekst: BURO.

Samsung Galaxy Z Flip mobilni telefon dobiće još jedno trendi izdanje. Nakon uspešne saradnje sa Thomom Browneom i crossovera Galaxy Watch-a s MaisonOm Kitsunéom, ovog puta je na redu Maison Margiela.

Samsung x Maison Margiela: Galaxy Z Flip će dobiti novo izdanje (фото 1)

Sredinom oktobra Samsung je nagovestio crossover opisujući ga kao: „Predivno suprostavljanje najsavremenijoj tehnologiji i haute couture-u“ što odgovara opisu kuće čija je cela filozofija slavlje mode kao umetničkog izraza, a ne kulta ličnosti.

Na službenoj strani objavljen je i najnoviji teaser za dizajn Galaxy Z Flip telefona i čini se da se modna kuća odlučila za teksturu tkanine ukrašenu s ikonografijom koja je prepoznatljivi potpis Maison Margiele. Brojevi na dnu predstavljaju kategorizaciju proizvoda – broj 3 označava mirise, a 8 naočare, dok je 11 oznaka za modne dodatke. To bi moglo (ali ne mora) da znači da će se u saradnji, osim pametnog telefona, predstaviti i sat ili slušalice kako bismo mogli upotpuniti look.

Na Samsungovom sajtu i dalje stoji „coming soon“ pa ćemo zato datum izlaska kolekcije morati još da pričekamo, ali za sve vas koji volite Maison Margielu, ovo bi moglo biti vredno čekanja.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor