Pretraga

Ove DIY minijature će vas vratiti u sadašnji trenutak

Ove DIY minijature će vas vratiti u sadašnji trenutak

Tekst: BURO.

Ima nečeg neobjašnjivo privlačnog u minijaturama. Detalji se usložnjavaju, kreativnost se rasplamsava, a kao rezultat dobijamo umanjene predmete koji su jednostavno neodoljivi. Ukoliko ste vešti sa rukama, predlažimo da se prepustite minijaturnim DIY projektima.

Ove DIY minijature će vas vratiti u sadašnji trenutak (фото 1)

@WILDSEASONFLORALS

Jill Rico, autorka "Little Flower Recipe" knjige poziva vas da usporite i zadivite se zamršenim detaljima prirode pravljenjem mini cvetnih aranžmana. Potrebna vam je mala vaza, cveće po izboru, pinceta i preciznost da sve to upakujete u preslatki cvetni paket. Ako obratite pažnju, videćete da cveće sa omanjim pupoljcima možete pronaći svuda oko sebe. Svakako se usudite da eksperimentišete i sa prirodno većim cvećem, ova kombinacija zapravo daje najatraktivnije rezultate.

Ove DIY minijature će vas vratiti u sadašnji trenutak (фото 2)

@VICTORIAANDFINCH

Za pun efekat, predlažemo da napravite i svoju mini vazu. Grnčarija možda preraste i u vašu novu omiljenu aktivnost - to je svakako jedan od najzanimljivijih kurseva koje možete upisati u Beogradu. Krajnje je vreme da se vratite svojim hobijima!

Ove DIY minijature će vas vratiti u sadašnji trenutak (фото 3)

@NORDISKEHJEM

Pravljenje mini disko kugle će vam pasti najmanje teško, budući da smo svi, barem kao deca, bili vešti u lepljenju delova CD-a na tenisku lopticu. Disko kugla je postala glavno obeležje svakog kul enterijera, dodajte je u svoj omiljeni kutak.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor